Voorwaarden

voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Wij zorgen er voor dat jullie om de het beste crypto fonds aan u te koppelen. Om te zorgen dat het crypto fonds contact met u op kan nemen, of u met het crypto fonds kan opnemen, willen we graag zorgen dat alles goed is geregeld. Daarom is het noodzakelijk om akkoord te gaan met de voorwaarden.

Voorwaarden

  • U gaat akkoord met het ontvangen van een rapport van Crypto-Fondsen.nl
    Tevens gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens, hier onder vallen:
    • Voornaam + Achternaam
    • Telefoonnummer
    • Email adres
  • U gaat akkoord dat het mogelijk is, dat uw persoonsgegevens worden doorgestuurd naar het Crypto Fonds waar voor u een aanmelding hebt gedaan.

Doel

Het doel van het doorsturen van de persoonsgegevens is bedoeld in uw voordeel. U kunt sneller een beter beeld te krijgen van de crypto fondsen en tevens dat u sneller in contact kunt komen met een crypto fonds naar keuze. Alle crypto fondsen die bij ons online staat zijn betrouwbaar.

Vragen

Gaat u niet akkoord, maar wilt u toch het rapport ontvangen, dan geven wij u de mogelijkheid om dit rapport alsnog te ontvangen, zonder akkoord te gaan met de voorwaarden. Neem hier voor contact op met info@crypto-fondsen.nl.

Stuur ons een Berichtje

Wij bevinden ons in Amsterdam

Wij werken vanuit Amsterdam. De plek waar de meest crypto fondsen zich bevinden. Ook meer exposure? Stuur ons een berichtje, of bel mail ons direct.

=

Schuiven naar boven