Over

Over crypto-fondsen.nL

Wij zijn een energiek team die graag wil helpen de Blockchain and Crypto space te verbeteren.

Energiek

Vol energie starten wij elke dag, om de beste resultaten te laten zien aan onze bezoekers. Met een aantal mensen zorgen we dat alle resultaten mooi inzichtelijk worden en up to date blijven. 

We werken ook met een team die vol inzet op het verbeteren van de website. 

Transparant

Wij willen graag dat de crypto markt transparant is en zo blijft, zodat investeerders weten waar ze investeren en zo een gedegen keuze kunnen maken in wel crypto fonds ze investeren.  

De crypto fondsen kunnen de data aanleveren en wij zetten ze om in mooie grafieken die we vergelijken met alle crypto fondsen in Nederland. 

Idee

Wij zijn op het idee gekomen door de vele scams die er in de crypto wereld zijn. Wij vinden dat de investeerder duidelijk een overzicht moet hebben met welke crypto fondsen er zijn. 

Crypto​

Wij houden van de crypto wereld en genieten elke dag als we hier meer bezig zijn. Een ieder van ons team houd zich ook dagelijks bezig met crypto of blockchain. 

Traden

Zelf zijn we dagelijks actief in de crypto wereld met handelen en verdiepen in nieuwe cryptocurrency. Zo blijven we altijd up to date met de markt. 

Simpel & Effectief

Wij houden het graag simpel en effectief. Het vergelijken is redelijk makkelijk en zo kan elke investeerder zelf besluiten in welk crypto fonds hij of zij wil investeren.

Jouw droom, onze missie

Resultaat

Wij gaan voor resultaat, resultaten laten zien aan bezoekers van de crypto fondsen. Dit is voor velen één van de belangrijkste punten hebben wij gemerkt. Crypto investeerders willen graag mooie gains!

Samenwerken of een fonds aanmelden?

Stuur ons een berichtje.

Schuiven naar boven