cypto een beleggingsstrategie

Zijn crypto’s een serieuze beleggingsstrategie?

Zijn crypto’s een serieuze beleggingsstrategie?

crypto serieuze belegging
STRATEGIE MET BELEGGGEN

Crypto als belegging

Cryptocurrency en de onderliggende blockchain-technologie maken de laatste jaren deel uit van het reguliere bewustzijn. Vandaag worden er meer dan 2.000 cryptocurrencies verhandeld. Bitcoin en Ethereum zijn misschien wel de top qua marktkapitalisatie, maar er zijn allerlei variaties, waaronder enkele serieus rare zoals Dogecoin en Whoppercoin.

De juiste crypto beleggingsstrategie is belangrijk om aan te houden. Lees meer over hoe je goed kunt investeren in crypto.

BLOCKCHAIN ALS BELEGGING

Blockchain als techniek

Cryptocurrency en blockchain kunnen het antwoord zijn op hoge transactiekosten voor het versturen van valuta. Als je wilt investeren in uw bedrijf, kunnen cryptocurrency en de onderliggende blockchain-technologie een goed hulpmiddel zijn om je te helpen groeien. Commerciële betalingskosten snijden in de kleine winstmarges van veel handelaars.

Wat Zeggen Bekende Sprekers

WAT WORDT ER GEZEGD?

Beroemde sprekers in de wereld

“Bitcoin is better than currency in that that you don’t have to be physically in the same place and, of course, for large transactions, currency can get pretty inconvenient.”

Bill GatesFounder of Microsoft

“You can’t stop things like Bitcoin. It will be everywhere and the world will have to readjust. World governments will have to readjust.”

John McAfeeFounder of McAfee

“I think the fact that within the bitcoin universe an algorithm replaces the functions of the government … is actually pretty cool. I am a big fan of Bitcoin.”

Al Gore45th Vice President of the United States

WORLDWIDE

Crypto wordt een “wereldwijde valuta”

Voor degenen in het buitenland is beleggen in een ‘wereldwijde valuta’ een bijzonder interessante kans. “Met de zeer reële‘ war on cash ’escaleert in India, Australië, in combinatie met een onzekere macro-economische en geopolitieke omgeving en een monetaire crisis in Venezuela, zijn de voorwaarden voor Bitcoins betrouwbaarheid aan de vraagzijde verbeterd.

Bitcoin en andere tokens kunnen een superieur alternatief bieden voor mensen in ontwikkelingslanden die op zoek zijn naar betrouwbare digitale betaalkanalen.

Beleggen in aandelen of obligaties kan het moeilijk maken om toegang te krijgen tot uw fondsen wanneer u ze nodig hebt. Je moet wachten tot de aandelenmarkt open gaat en jou voordeel geeft, met de stijgingen. Of een obligatie volwassen wordt, voordat je uitbetaalt. Met cryptocurrencies heb je de mogelijkheid om snel geld over te dragen naar andere landen, vrienden, familie of zakelijke partners.

Dit is één van de grote voordelen. De kosten van deze transacties zijn ook nog eens heel laag. Voor 1 miljoen euro aan Bitcoin te versturen van Nederland naar iemand in Zuid Amerika hoeft soms maar een paar cent betaald te worden. Terwijl dit met gewonen banken neer komt op honderden Euro’s.

Investeer via gereguleerde crypto fondsen

Een uitdaging is het vinden van die financiële professionals die effectief onderzoek kunnen doen en een portfolio van crypto’s kunnen aanbevelen die een gestage return-on-investment (ROI) bieden, terwijl jouw blootstelling aan een bearmarkt of bullmarkt wordt geminimaliseerd. Op deze manier heb je er zelf geen omkijken naar en wordt jouw investering meer waard zonder te veel risico’s.

Er is een overvloed aan opties als het gaat om crypto-apps en investeringsplatforms, maar een van de onderscheidende factoren die beleggers moeten zoeken bij het werken met financiële professionals zijn degenen die geregistreerd staan als adviseur. Deze adviseurs staan geregistreerd bij de AFM en hebben een opleiding gevolgd en mogen nu financieel advies geven.

Schuiven naar boven