update crypto fondsen

Vastgoed goed belegging?

Natuurlijk wisten we al dat vastgoed een goede belegging was, maar nu blijkt ook vastgoed zelfs een betere belegging dan de huidige aandelen fondsen. Zo schrijft IEXProfs. Voornamelijk wordt genoemd dat de kosten hoog zijn en dat daar nog kansen liggen om die omlaag te brengen. Maar wij van Crypto Fondsen Vergelijken denken dat men moet gaan kijken naar Crypto Fondsen. In 2017 en 2018 zijn er vele Crypto Fondsen gestart. Een aantal daarvan konden de bear market van 2018 niet aan en zijn direct weer gestopt.

 

Zelf denken wij dat Crypto Fondsen het in de komende 5 tot 10 jaar gaan overnemen. Dit omdat vele aandelen ook op zo genoemde crypto exchanges verhandeld zullen worden. Een mooi voorbeeld hiervan is Nash Exchange. Nash is bezig met veel regulatie en probeert in een aantal jaar alles zo goed voor elkaar te hebben, dat aandelen op de Nash Exchange gelist willen worden.

Nash-logo_dark

 

Met de komst van Nash en misschien wel de Nasdaq Exchange, zullen vele aandelen fondsen veranderen in Crypto Fondsen. Vandaar dat wij verwachten dat crypto fondsen groter en groter worden en er uiteindelijk alleen nog maar crypto fondsen over zijn.

Schuiven naar boven