solanalysis

Solanalysis haalt $ 4,5 miljoen op en verandert in Hyperspace

Hyperspace wil een totaaloplossing zijn voor Solana’s NFT-ecosysteem na een enorme financieringsronde door topinvesteerders.

Van tracker tot aggregator tot topmarktplaats

Solanalysis, de Solana NFT-datasite, verandert in Hyperspace nadat ze $ 4,5 miljoen heeft opgehaald in een seed-ronde onder leiding van Pantera Capital en Dragonfly.

De aggregatiedienst kondigde de rebranding en de recente inzamelingsactie op 15 februari via Twitter aan. De nieuwe naam omvat de uitbreiding van Hyperspace van een NFT-trackingplatform naar het creëren van de toekomst van open marktplaatsen voor NFT’s in Web3. Naast de leidende investeerders deden onder andere ook Jump Capital, Solana Capital, Galaxy Digital, Social Capital, Coinbase Ventures mee aan de ronde om de missie van het platform te financieren.

Gebruikers voor de NFT Wereld bij Solano

Gebruikers kunnen nu direct browsen en winkelen in NFT’s die worden vermeld in Magic Eden, Solanart en SolanaMonkeyBusiness, en er komen binnenkort meer marktplaatsen aan zonder extra kosten. Naast het verzamelen van deze externe bronnen, heeft Hyperspace een intern startpunt, waarmee makers en merken hun Web3-winkels kunnen starten om geld te verdienen met hun digitale goederen en contact te maken met hun publiek.

Wat de gemeenschap betreft, is het doel van het platform om steeds meer gedecentraliseerd en door de gemeenschap bestuurd te worden, en nieuwe manieren te vinden om zijn gebruikers te belonen. Toekomstige plannen kunnen het lanceren van een token en het opzetten van een DAO omvatten.

Schuiven naar boven