secretswap en crypto

Secret Network voegt privébeheer toe aan zijn DeFi-project

Het privacygerichte Secret Network lanceert privé on-chain governance voor SecretSwap, de geautomatiseerde market maker.

SecretSwap werkt op dezelfde manier als Uniswap of SushiSwap, maar heeft ook privacyfuncties, waaronder weerstand tegen “front-running”, wat een botaanval (of handels)strategie is op het Ethereum-netwerk waarbij een bot een transactie als eerste in de rij krijgt in de uitvoeringswachtrij , vlak voordat een bekende toekomstige transactie plaatsvindt. De lancering van de governance-tool betekent dat houders van het SEFI-token van SecretSwap kunnen stemmen in een systeem dat standaard privé is.

In een blogpost die de lancering aankondigde, zei de gemeenschap dat dit zou helpen “de integriteit en soevereiniteit van het gedecentraliseerde bestuur van SecretSwap te waarborgen”.

secretswap en crypto

SecretSwap nieuwkomer

SecretSwap, een relatief nieuwkomer in de wereld van gedecentraliseerde financiën (DeFi), heeft volgens datasite Secret Analytics een volume van meer dan $ 275 miljoen behaald.

“Dataprivacy is van cruciaal belang voor de veiligheid en bruikbaarheid van DeFi”, zei Tor Bair, uitvoerend directeur en voorzitter van de Secret Foundation. “SecretSwap lost universele DeFi-problemen op, zoals front-running, terwijl gebruikers standaard toegang krijgen tot activa met meerdere ketens en privacy.”

DeFi platforms

De verhuizing zet een voortzetting van de lijn van applicaties en systemen van het Secret Network voort en biedt een alternatief voor meer openbare DeFi-platforms.

Hoe dit in de praktijk zal uitpakken, valt nog te bezien, aangezien openbare DeFi-projecten – en democratische processen groot geschreven – over het algemeen transparante stemmen krijgen.

Bair voegde eraan toe dat een aantal van de uitdagingen bij het lanceren van het project waren: ervoor zorgen dat stemmechanismen werden beschermd tegen offline aanvallen, dat individuele stemmen werden beschermd terwijl ze nog steeds in totaal werden gerapporteerd en dat dit allemaal naadloos werkte met de bestaande handelsgebruikerservaring.

“Deze lancering van SEFI-governance vervult de initiële belofte van het SEFI-governancetoken en versterkt het eigendom van de gemeenschap over SecretSwap en de toekomstige groei van Secret DeFi – een multichain, front-running resistent, privacygericht DeFi-ecosysteem dat gebruikers op de eerste plaats zet”, aldus Bair. .

Schuiven naar boven