blocktower capital

Op zoek naar de beste Bitcoin-analisten

Crypto financiert de concurrentie op zoek naar de beste bitcoin-analisten, aangezien beleggers herleving zien.
Crypto experts, investeerders en analisten zijn niet verlegen als het gaat om het openbaar aanroepen van hun voorspellingen.

BlockTower Capital

BlockTower Capital is een prachtig Crypto Fonds. Maar nu is BlockTower Capital klaar om ze te rangschikken door een analistenwedstrijd te lanceren met een totale prijs van 3,5 bitcoins, of $ 27.000, in een poging om toptalent te werven voor de belegger van digitale activa. Zij zijn zeer snel op zoek naar een Crypto Fonds.

Aangekondigd op maandag, zullen de deelnemers worden gevraagd om een ​​schriftelijke beleggingsaanbeveling in te dienen over een crypto-activum, blockchain-project of idee, na het uitvoeren van due diligence en analyse. De winnaar van de eerste plaats van de competitie krijgt twee bitcoins of het contantequivalent, terwijl de tweede en derde plaats respectievelijk één en 0,5 bitcoins ontvangen. Dit zijn mooie prijzen om te winnen in deze wereld. Ook met de gedachte dat de tokens meer waard kunnen worden in de toekomst.

Stamford, Conn.-gebaseerde BlockTower Capital hoopt dat de concurrentie een sterke talentenpijplijn creëert voor het bedrijf, dat op zoek is om een ​​paar analisten aan zijn gelederen toe te voegen. Het lijkt op wedstrijden in traditionele financiële zaken, zoals de Data Open-wedstrijd van hedge fund gigant Citadel, die het elk jaar naast Correlation One organiseert om slimme gegevenswetenschappers te lokken.

Stunten met prijzen

Wat BlockTower betreft, denkt medeoprichter Matthew Goetz dat de stunt het bedrijf zal helpen bij zijn rekruteringsinspanningen. Hoewel de winnaars geen garantie krijgen voor een baan bij het bedrijf, verwacht het bedrijf dat de concurrentie hen sterke leads zal geven met verschillende vaardigheden en achtergronden, die traditionele finance-, technologie- en cryptocurrency-bedrijven overspannen.

Ook op zoek naar Crypto Fonds leads? Neem contact op de beheerder van crypto-fondsen.nl!

Goetz zei dat het snel evoluerende en veranderende cryptobeleggingslandschap vereist dat bedrijven naar kandidaten met verschillende achtergronden kijken. Inderdaad, investeren in cryptocurrency-markten is in 2017 van de bull-markt veranderd, toen de meeste hedgefondsen lange / korte strategieën implementeerden. Nu onderzoeken beleggers nieuwe strategieën in het maken van staken, het maken van markten en durfkapitaalinvesteringen.

Goetz heeft zelf een achtergrond in portfoliobeheer en handel via zijn eerdere functies bij Goldman Sachs.

“Wij denken dat er heel veel talent is. We willen er gebruik van maken, “zei Goetz. “Dit is een manier om meer van het toptalent naar boven te halen terwijl we opschalen en groeien.”

Het bedrijf BlockTower Capital

Het bedrijf, dat vorig jaar met een nieuw kantoor uitgroeide tot New York, scheidde onlangs zijn wegen met zijn VC-hoofd. Eric Friedman verliet eerder dit jaar het bedrijf. In totaal hebben de vaste medewerkers ongeveer 10 mensen, volgens Goetz. Dit kan groeien in de komende jaar naar honderden medewerkers als het aan ons ligt.

blocktower capital

Crypto-fondsherleving

Elders proberen andere hedgefondsen hun positie te verbeteren nu de markt voor digitale valuta’s zich herstelt van de dieptepunten in 2018. Pantera Capital heeft volgens haar website twee posities in beleggingsanalisten. Polychain Capital is op zoek naar een full-time senior cryptocurrency engineer, terwijl Numerai op zoek is naar een blockchain engineer en hoofd van growth & marketing.

Volgens het onderzoek van PwC en het management van Elwood Asset is het mediane beheerd vermogen voor cryptogeldfondsen gegroeid tot $ 4,3 miljoen aan het einde van Q1 2019, een drievoudige stijging vanaf januari 2018.

Schuiven naar boven