parafi capital

Miljardair stapt in cryptofonds

Dat er steeds meer mensen bezig zijn met cryptocurrencys is wel duidelijk. Maar nu stapt ook miljardair Henry Kravis in een crypto fonds. Dat maakte Bloomberg afgelopen week bekend. Het crypto fonds ParaFi Capital is het crypto fonds waar de miljardair zijn geld in heeft gestoken. Henry Kravis heeft een mooi bedrag bij elkaar bespaard van ongeveer 5,8 miljard dollar (top 365 rijkste mensen in 2018). Althans, dat was de schatting in 2018, hoeveel hij nu precies heeft is niet duidelijk. Hij behoort ongetwijfeld in de top 500 rijkste mensen op aarde.

Hoeveel dollars?

Om wat voor bedrag gaat het gaat, wil het fonds ParaFi Capital wel noemen. Het gaat namelijk om een bedrag van 25 miljoen dollar en ze verwachten dat ze begin 2020 ongeveer 100 miljoen dollar in het Crypto Fonds hebben geinvesteerd.

Forman benoemde: “Hoewel ik speelde met het idee om binnen KKR te blijven investeren in blockchain, was het voor mij duidelijk dat het bedrijf niet het optimale format bood om dit te doen,” zei Forman. “In plaats van crypto bij KKR na te streven, wilde ik de KKR van crypto bouwen.”

parafi capital

Toekomst

Nu ook grote miljardair in crypto stappen wordt het steeds meer mainstream. Velen dachten dat 2017 al mainstream was, maar dat is nog niet zo. Wij verwachten dat het pas mainstream wordt als ook vele mensen het dagelijks gaan gebruiken. Dan wel dat ze het weten, of dat ze het niet weten. Op de achtergrond kan er natuurlijk heel wat verstuurd worden aan crypto, zonder dat men er weet van heeft.

Schuiven naar boven