amazon web services

Met Moon kunt u Amazon-goederen betalen met Crypto

Met Moon kunt u Amazon-goederen betalen met Crypto, ideaal voor crypto fondsen en crypto betalingen.

Amazon Web Services (AWS) uitval verstoort Crypto Exchange Services

Winkel je op Amazon? Zou het gemakkelijker zijn om met crypto te betalen dan met fiat? Als dit het geval is, moet u een nieuwe startup bekijken met de naam “Moon”. Moon is beschikbaar voor klanten in de VS en Canada, maar nog niet in Europa, helaas, zeggen de Europeanen. Wel komt AWS snel naar Europa is de bedoeling.

amazon web services

Moon Crypto: de nieuwe manier om te betalen

Moon is een bedrijf dat begon door de handen van drie personen. De onderneming stelt je in staat om cryptocurrency te gebruiken om te betalen voor items op Amazon via het Lightning Network, een zeer geprezen maar enigszins controversieel platform waarvan wordt beweerd dat het de transactiesnelheden van de bitcoin-blockchain verhoogt.

Bitcoin is de oudste en meest gevestigde cryptocurrency die er is. Op ongeveer tien jaar oud mist het soms de up-to-date technologie van veel van zijn altcoin-voorgangers, zoals Ethereum en EOS. Hoewel het een van de meest populaire cryptocurrencies van vandaag is en de grootste marktkapitalisatie heeft, mist het ook snelheid. Vaak hebben transacties een paar dagen nodig om de bal aan het rollen te krijgen, terwijl andere cryptocurrencies slechts een paar uur of een paar minuten nodig kunnen hebben.

Lightning Netwerk

Zo werd het Lightning-netwerk gebouwd om bitcoin sneller te maken. Via Moon kun je je Amazon-items betalen met bitcoin, Ethereum en Litecoin. Moon is beschikbaar via een app-download die beschikbaar is voor de Google Chrome-browser, samen met Brave en Opera.

Betalen met crypto is altijd het grote doel geweest van de meeste makers van munten. Dit is echter niet altijd mogelijk, aangezien ze consistent volatiel blijven. Prijsschommelingen zijn aantoonbaar de grootste vijand waarmee een cryptocurrency wordt geconfronteerd, en zolang ze doorgaan, zal het gebruik ervan als betaalmethode een gemist doel zijn.

Als u bijvoorbeeld voor € 50 aan merchandise koopt met BTC en morgen de koers van de valuta daalt, loopt u nog steeds weg met de items die u hebt gekocht, maar het bedrijf waar u ze hebt gekocht, verliest uiteindelijk geld. Het is niet altijd eerlijk voor de winkelier of de partij aan de ontvangende kant, en crypto heeft dus niet altijd het doel gediend waarvoor het was ontworpen.

Bovendien zijn er verschillende platforms zoals Bakkt ontstaan ​​die zijn ontworpen om retailers te helpen die geïnteresseerd zijn in het accepteren van crypto in ruil voor goederen en diensten, maar nogmaals, deze platforms hebben niet altijd snel aangeslagen gezien het langzame en matige debuut van Bakkt eind september.

Veel gestelde vragen over Amazon en Crypto

Op Amazon betalen met Crypto? Kan dat?

Als je wil betalen met Crypto op Amazon, kan dat? Ja, dat kan met Bitpay.

Wat zijn de kosten als je wilt betalen met Crypto op Amazon?

Er zitten natuurlijk een aantal koste aan verbonden, zo betaal je een kleine fee voor de transactie. Dat is gebruikelijk bij crypto betalingen.

Hoelang kun je al betalen met Crypto op Amazon?

Sinds het jaar 2019, kun je al betalen met Crypto op Amazon. Ideaal toch!

Moon op Amazon, hoe werkt dat?

Moon is relatief eenvoudig te bedienen. Zodra u zich aanmeldt bij uw Amazon-pagina, lijkt de toepassing te herkennen waar u bent. Vervolgens wordt de betalingswidget van het bedrijf ingevoegd wanneer u klaar bent om af te rekenen, waardoor u de mogelijkheid heeft om met crypto-middelen te betalen. Je kunt een bitcoin-portemonnee gebruiken die bovenop het Lightning-netwerk is gebouwd, of je kunt een standaard Coinbase-account gebruiken, wat iets langer kan duren om te worden geverifieerd, maar nog steeds geldig is.

Moon is beschikbaar voor klanten in de VS en Canada. Helaas nog niet in Europa, maar dat komt snel zegt Moon.

Bitpay op Amazon

BitPay biedt een betalingsapp en een debetkaart die u kunt financieren met uw cryptocurrency, waaronder niet alleen Bitcoin, maar ook Dai, Dogecoin, Ethereum, USD Coin en XRP. De app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows 10. Het dient ook als een cryptocurrency-portemonnee, wat het een voordeel geeft ten opzichte van een online uitwisseling zoals Coinbase. Een belangrijke is dat uw accountactiva op uw lokale apparaat blijven, zodat u ze niet kunt verliezen als iemand de online service hackt die uw crypto vasthoudt. Dat gezegd hebbende, is het een makkie om uw Coinbase-account aan BitPay te koppelen om de lokale portemonnee te financieren. Als alternatief kunt u crypto rechtstreeks in BitPay kopen met een creditcard of betaalpas.

Voorbij Amazon en de toekomst van betalingen met Crypto

Hoewel Amazon nu geen directe cryptocurrency-betalingen accepteert, kunnen we hopen dat de techgigant meegaat met het tij van nieuwe valutaparadigma’s en het proces op een gegeven moment versoepelt. Verschillende andere winkelsites kunnen de nieuwe vorm van geld accepteren, waaronder Fancy, Microsoft, NewEgg en OverStock. Of misschien winkelt u liever in De Louvois, waar u altijd kunt betalen met Bitcoin, Ethereum en meer… ervan uitgaande dat u op zoek bent naar een Bentley, Lamborghini of een luxe onroerend goed.

Schuiven naar boven