Vechain ketting

Meer info over VeChain Crypto, wat zijn metatransacties?

Kenmerken van metatransacties

Voor bedrijfsacceptatie helpen de metatransactiefuncties van VeChain, zoals hieronder besproken, om de ontwikkeling gebruiksvriendelijk te maken:

  • Betaling door meerdere partijen: het freemium-model van een gedecentraliseerde applicatie wordt mogelijk gemaakt door flexibele delegatieschema’s voor transactiekosten om gebruikers soepel aan boord te krijgen. Met het innovatieve vergoedingsdelegatieprotocol van VeChain kan een onderneming een slim contract en een aangewezen gasrekening hebben om de gasvergoedingen te beheren die nodig zijn om het netwerk te gebruiken.
  • Beheersbare transactielevenscyclus: Gebruikers kunnen de tijd instellen waarop een transactie wordt uitgevoerd of vervalt als deze niet is opgenomen in een blok met behulp van de transactievelden Expiration en BlockRef.
  • Multi-task-transactie: ontwikkelaars kunnen batchbetalingen uitvoeren, veel oproepen naar verschillende contractfuncties in één enkele transactie opnemen en de volgorde van de oproepen beheren met behulp van multifunctionele atomaire transacties.
  • Transactieafhankelijkheid: gebruikers kunnen afhankelijkheden instellen om te voorkomen dat transacties worden uitgevoerd totdat de relevante transactie is verwerkt, zodat de uitvoeringsopdracht voldoet aan de zakelijke behoefte.

Hoe werkt VeChain (VET)?

Het platform maakt gebruik van een PoA-consensusalgoritme dat transacties op het blockchain-netwerk helpt beveiligen door een netwerk van 101 Authority Masternode-operators te gebruiken. Deze operators voeren slimme contractoperaties uit terwijl ze de bestuursregels van VeChainThor handhaven.

Onder leiding van de stuurgroep moeten gebruikers strenge Know Your Customer (KYC)-controles doorlopen en in staat zijn om bij te dragen aan de groei van het netwerk, hetzij als bedrijf, ontwikkelaar of andere entiteit. Bovendien zorgt een uniek systeem met twee tokens (zoals hierboven besproken) ervoor dat bedrijven worden beschermd tegen marktspeculatie en buitensporige marktvolatiliteit en dat ze meer vertrouwen kunnen hebben in hun bedrijfskosten.

VeChain ToolChain is het belangrijkste product dat wordt aangeboden door het VeChainThor blockchain-platform waarmee bedrijven van elke omvang samen nieuwe diensten en producten kunnen ontwikkelen. VeChain ToolChain biedt platform-as-a-service (PaaS), software-as-a-service (SaaS) en blockchain-as-a-service (BaaS) om nieuwe strategieën te creëren voor het genereren van waarde voor verschillende belanghebbenden, het bevorderen van transparantie en bieden inzicht in de levenscycli van producten.

Zo stelt VeChain’s low-code implementatie PaaS klanten in staat om processjablonen te ontwerpen en de ingebouwde tools te gebruiken om te voorkomen dat ze hun eigen blockchain-applicaties helemaal opnieuw hoeven te maken. Daarnaast biedt de Food Safety Track & Trace SaaS de voedingsmiddelen- en drankenindustrie een reeks eenvoudig inzetbare traceerbaarheidsfuncties, zoals kwaliteitscertificaten, om te communiceren en de merkherkenning betrouwbaar te vergroten.

Via BaaS biedt VeChain een rustgevende API voor gestandaardiseerde slimme contractdiensten. Twee computersystemen gebruiken de rustgevende API, een applicatie-programmeerinterface, om veilig informatie uit te wisselen via internet.

Bovendien wordt volgens VeChain tokenomics het circulerende aanbod verminderd door 70% van alle transactiekosten te verbranden, terwijl de resterende 30% naar masternode-operators gaat. Voor node-eigenaren biedt VeChainThor een duurzame beloningsstructuur.

Hoe koop je VeChain?

Kies, afhankelijk van uw rechtsgebied, een crypto-uitwisseling die VeChain (VET) cryptocurrency ondersteunt en koop een portemonnee om uw tokens op te slaan. Als alternatief kunt u uw tokens in de exchange-wallet bewaren.

Schuiven naar boven