litebit exchange

Interview met Sterlingcoin-ontwikkelaar Spencer Lievens: waarom verkopers en services de sleutel zijn tot Altcoin-overleving

Een interview uit 2016, maar alsnog de moeite waarde om hem te lezen. Zie bron onderaan.

“‘

Er komen elke dag een waanzinnig aantal altcoins uit. De meeste van hen zijn absoluut rommel, hebben vreselijke ondersteuning voor ontwikkelaars en worden onmiddellijk gedumpt als ze ooit op een uitwisseling worden geplaatst met een bepaald volume.

Zeggen dat de altcoin-markt overvol is, is hetzelfde als zeggen dat de burgemeester van Toronto, Rob Ford, een drugsprobleem heeft of dat Nickleback een vreselijke band is: je hebt gelijk, maar je vertelt niemand iets wat ze nog niet weten.

Voor het grootste deel vermijd ik het om over nieuwe munten te praten. “Bel me als je iets unieks en klaar hebt om me te laten zien” is mijn algemene reactie op nieuwe muntontwikkelaars die zichzelf aanbieden voor een interview. Zelfs nadat een munt is gelanceerd, moet er iets belangrijks zijn, het kan niet zomaar een kloon zijn. En wat je hebt moet meer zijn dan een zak loze beloften, het bewijs zit in wat ik nu, of in ieder geval heel binnenkort, met je munt kan doen.

Sterlingcoin is iets heel anders. Het heeft een toegewijd ontwikkelingsteam, maar ze beloven niet de eerste munt te zijn die er is met het nieuwste Bitcoin 2.0-project. Ze gaan geen activa uitgeven en slimme contracten zijn waarschijnlijk een uitweg. Waar ze op gefocust zijn, en waar ze geweldig werk in lijken te hebben gedaan, is om handelaren aan boord te krijgen en alle basisdiensten op hun plaats te hebben.

Sterlingcoin wordt vanavond gelanceerd om 22.00 uur GMT / 17.00 uur EST, en het heeft al vier fysieke handelaren in het VK die internationaal verzenden, BitSMS-ondersteuning zodat het anoniem sms-berichten kan verzenden, LiteBit.eu/LitePaid.eu, en een redelijk robuuste gemeenschap voor een munt die over een paar uur niet meer zal bestaan. 74 miners zijn geregistreerd voor de officiële pool en negen extra pools zullen bij de lancering gaan.

Misschien wel het meest indrukwekkend is dat SatoshiPoint Bitcoin-geldautomaten Sterlingcoin kort na de lancering kunnen ondersteunen (afhankelijk van de ontwikkelaars die de beveiliging van de software kunnen aantonen).

De lijst is zo indrukwekkend dat veel gebruikers twijfelden aan de beweringen van de ontwikkelaars. We waren echter in staat om de meeste beweringen van Sterlingcoin onafhankelijk te verifiëren en ontwikkelaar Spencer Lievens toonde ons concreet bewijs van de rest. Het loont de moeite om sceptisch te zijn in de cryptocurrency-wereld, maar wanneer iemand die test doorstaat, betaamt het je om op te letten.

Over vijf jaar zijn alle shitcoins uitgestorven. Veel van de legitieme, eerlijke en krachtige munten van vandaag zullen tegen die tijd ook verdwenen zijn. We bevinden ons in een periode van buitensporige imitatie, en totdat het pompen van een munt totdat het op een beurs komt en het dan laten vallen, niet winstgevend is, zal dat probleem alleen maar erger worden.

Voor munten met langetermijnambities zal het moeilijk zijn om deze periode te overleven. De instinctieve reactie is dat de munten met de krachtigste functiesets zullen overleven, maar nieuwe functies zijn zelden gepaard gegaan met duurzame prijsstijgingen. Veel toegewijde ontwikkelaarsteams met hun spaargeld in hun munt zullen hun vingers tot op het bot werken om hun alt door deze donkere tijd heen te coderen, maar weinigen zullen ooit de andere kant halen.

Het is interessant om te zien dat Sterlingcoin een andere benadering kiest. Om een ​​valuta relevant te laten zijn, moet deze worden gebruikt. Het wordt dus gelanceerd met alles wat de munt nodig heeft voor daadwerkelijke producten, een ontwikkelingsteam dat transparant is over hun identiteit en beschikbaar is om handelaren te helpen bij het adopteren, en een focus op het adopteren van de munt in plaats van erover te praten.

Sterlingcoin-ontwikkelaar Spencer Lievens, die je je misschien herinnert van zijn werk aan Donationcoin, nam even de tijd om onze vragen te beantwoorden, hoewel hij wilde dat we benadrukten dat de rest ook input gaf op de vragen die ik stuurde na onze Skype-chat.

Cointelegraph: je hebt nu twee munten waar je aan werkt, Donationcoin en nu Sterlingcoin, hoe ben je van plan om met beide te jongleren, en zijn er plannen om donatiecoin aantrekkelijker te maken voor goede doelen?

Spencer Lievens: Wat het jongleren met twee munten betreft, ondersteunen we Donationcoin nog steeds volledig en zullen we zaden onderhouden, de portemonnee-software up-to-date houden met de nieuwste oplossingen, enz.
Donationcoin werd begin 2014 gelanceerd als een toegewijde liefdadigheidsmunt in de hoop dat goede doelen de munt zouden adopteren voor donatie van de cryptogemeenschap.

We hebben contact opgenomen met alle toonaangevende liefdadigheidsorganisaties met een aanbod van 250.000 Donationcoin van de ‘Instamine’ van 18.000.000 Donationcoin. Helaas werd al snel duidelijk dat de grotere goede doelen niet geïnteresseerd waren in cryptovaluta en alleen in FIAT.

Wat we hebben gezien, is dat Donationcoin veel wordt gebruikt op de whitepuma.net Facebook Multicoin Tipping App om andere gebruikers een fooi te geven voor goede opmerkingen of andere berichten of handelingen.
Er is ons gevraagd wat we gaan doen om Donationcoin als ontwikkelaars vooruit te helpen en we zijn van mening dat het als liefdadigheidsmunt de liefdadigheid en wil van de gemeenschap zou moeten zijn die in feite de valuta en het gebruik ervan stimuleert.

Momenteel kan Donationcoin worden verhandeld op de Swisscex & Bleutrade-uitwisselingsplatforms.

Wat is uw korte- en langetermijnvisie voor Sterlingcoin?

Met Sterlingcoin is onze visie adoptie. We geloven sterk in implementatie boven innovatie en zullen onze inspanningen concentreren op het verkrijgen van verkopers. Het grote voordeel voor Sterlingcoin is dat het wordt gelanceerd met systemen die ervoor zorgen dat het vanaf de lancering als valuta kan worden gebruikt. Met Bittrex, LitePaid, LiteBit en SatoshiPoint kunnen we diensten leveren die vertrouwd en bekend zijn voor gebruikers om te handelen, SLG te kopen bij FIAT, verkopers om een ​​vast tarief te krijgen bij ‘Point of Sale’ van klanten en ook geldautomaten binnen het VK om beginnen met.

We hebben andere altcoins zien lanceren met portemonnees, geen handelaren of zelfs een blokverkenner. Wanneer ze deze diensten en systemen verkrijgen, kondigen ze ze vervolgens aan hun gemeenschappen aan alsof het een prestatie of nieuws is dat de moeite waard is om aan te kondigen. Ook zijn de munt “ontwikkelaars” vaak geen ontwikkelaars en betalen mensen gewoon premies om deze systemen en diensten te voltooien zonder kennis van hoe ze hun gebruikers kunnen onderhouden en ondersteunen met technische problemen, normaal gesproken betalen ze meer premies om problemen op te lossen.

Sterlingcoin is van mening dat elke cryptovaluta die wordt gelanceerd en daadwerkelijk als een functionele valuta wil worden beschouwd, vanaf de lancering over de basissystemen moet beschikken, een competent ontwikkelingsteam moet hebben dat publiekelijk bekend is en bereikbaar moet zijn en dat alle systemen door het ontwikkelingsteam in huis moeten worden gebouwd.

We hopen dat de lancering van Sterlingcoin de nieuwe maatstaf is voor alle toekomstige cryptovaluta’s.

Jullie komen naar buiten met deze munt helemaal vooraan, met je gezichten en sociale media-pagina’s gelinkt aan de startpagina. Hoe belangrijk denk je dat transparantie is voor het succes van altcoins, vooral gezien Satoshi’s eigen anonimiteit?

Wij geloven dat transparantie de sleutel is tot het succes van elke cryptovaluta in de toekomst. Met de opkomst van zoveel verschillende munten en de constante zorg dat veel van deze munten daadwerkelijk door individuele gebruikers worden gemaakt of gegenereerd, maakt transparantie nog belangrijker.
Satoshi Nakamoto is volgens ons de enige ontwikkelaar die anonimiteit zou moeten hebben, aangezien Bitcoin de oerknal is van alle cryptovaluta’s en net als de oerknal in mysterie gemaskeerd is.

Je hebt een focus op handelaren, waarvan sommigen zich al hebben aangemeld om de munt te accepteren voordat deze zelfs maar is gelanceerd. Hoe heb je dit bereit? Heb je die verkopers ook zover gekregen om Bitcoin te accepteren, of accepteren ze alleen Sterlingcoin?

Begrijpen wat verkopers willen en willen weten, is cruciaal om ze cryptovaluta’s te laten accepteren. Ze geven niets om op ToR gebaseerde transacties, algoritmen, hashes, pools of mining. Ze willen gewoon geld verdienen en niets meer. Om het proces voor onze handelaren te vereenvoudigen, krijgen ze een vast tarief aan de POS (Point of Sale) via LitePaid en hoeven ze geen cryptovaluta aan te raken en FIAT betaald te krijgen op hun bankrekening of PayPal-account.

Flawless in Brighton was de eerste handelaar die de acceptatie van Sterlingcoin bevestigde, gevolgd door Mr-Snappy’s en Aerosoul Ltd in Londen. Ook meer recentelijk heeft BitSMS.eu Sterlingcoin bevestigd aan hun anonieme wereldwijde sms-service. Momenteel zijn we in gesprek met nog 2 andere handelaren in het VK.

Hoe zit het met de verschillende diensten die je hebt opgesteld? Ik ben vooral geïnteresseerd in Satoshi Point. Ze lijken geen andere altcoins te ondersteunen, hoe heb je ze ertoe gebracht om Sterlingcoin te ondersteunen, en hoe werkt dat precies?

De SLG/BTC-markt op Bittrex zal zeer snel na de lancering op de 20e live gaan (Bittrex kan geen exacte lanceringsvenstertijden van markten geven) en CoinWarz zal de munt dan op hun service vermelden. LitePaid en LiteBit zijn direct na de lancering beschikbaar.

SatoshiPoint en Sterlingcoin ontmoetten elkaar op Flawless omdat ze een geldautomaat hadden geïnstalleerd en we waren uitgenodigd voor het lanceringsevenement. We hadden gehoord dat ze met Flawless over Sterlingcoin hadden gepraat en enige interesse hadden in de munt en we hadden en hebben zeker interesse in geldautomaten. Toen we elkaar ontmoetten, konden we het op persoonlijk vlak als mensen heel goed met elkaar vinden en al snel begonnen we over zaken te praten. We hebben nu direct contact met de Lamassu-softwareontwikkelaar in New Hampshire in Amerika en hebben de software waar we aan zullen werken zodra we deze lanceren.

De geldautomaten waren nooit gepland en waren een toevallige ontmoeting en we willen benadrukken dat SatoshiPoint onze software pas goedkeurt en op hun machines installeert nadat deze grondig is getest en aan dezelfde norm voldoet als hun bestaande software.

We hadden het eerder over de huidige staat van de altcoin-markt, kun je onze lezers uitleggen hoe je van plan bent de overvolle markt en de algemene altcoin-downtrend te overleven?

We zijn van mening dat we met de bestaande services en de snelheid van acceptatie door verkopers deze neerwaartse trend die in veel andere cryptovaluta’s wordt gezien, zullen omzeilen. Implementatie en algemeen gebruik van Sterlingcoin als valuta en niet alleen als cryptovaluta die op beurzen wordt verhandeld, zal ook een grote rol spelen in Sterlingcoin die steeds sterker wordt. Wij zijn van mening dat een cryptovaluta echt alleen dat wil zijn, een valuta, als deze als zodanig kan worden gebruikt.

Kun je uitleggen hoe de Spacedrop werkt en hoe de 1% instamine wordt gebruikt?

De Spacedrop is een vorm van Airdrop omdat het een vast bedrag van 50 Sterlingcoin per applicatie garandeert, in tegenstelling tot een kraan waar uitbetalingsbedragen niet gegarandeerd zijn. Er zijn limieten op de Spacedrop, zoals proxy-blokkering, ToR-blokkering en één invoer per IP.

We zijn van mening dat de bestaande beperkingen alleen gelden op de Spacedrop om een ​​eerlijke distributie te garanderen. 90% van de ‘Instamine’ levert de Spacedrop totdat het volledige bedrag is uitbetaald aan 11.500 inzendingen of de periode van 6 maanden afloopt. Als de periode van 6 maanden afloopt en er is nog geld in de Spacedrop, dan verplaatsen we deze naar de ‘Kraan’. De ‘kraan’ gaat pas open als de ‘Spacedrop’ klaar is.

“”

Bron: https://cointelegraph.com/news/interview-with-sterlingcoin-developer-spencer-lievens-why-merchants-and-services-are-key-to-altcoin-survival

Schuiven naar boven