bitcoin millionaire

Hoe slim geld wordt geïnvesteerd

Met een vlaag van hernieuwde interesse in crypto activa en meerdere nieuwe kansen om winst te maken, kan de overgrote meerderheid van ons het niet helpen, maar voorzichtig te luisteren naar die stem die in ons oor fluistert: onthoud 2018. De bull run in 2017 eindigde voor velen in tranen , aangezien begin 2018 de markt in een abrupte en langdurige berencyclus terechtkwam die het grootste deel van drie jaar duurde. “Deze keer is het echter anders”, zoals we van veel professionals uit de industrie hebben gehoord, en ja, deze keer is anders vanuit een fundamenteel perspectief. Wat in 2017 grotendeels speculatie in de detailhandel was die de prijzen opdreef, is aangevuld met een duurzamere institutionele buy-in voor de lange termijn. Mensen als Elon Musk, Michael Saylor en Paul Tudor Jones hebben publiekelijk hun steun uitgesproken voor de activaklasse, en wereldwijde vermogensbeheerders kunnen nu veilig (en legaal) een deel van hun portefeuilles toewijzen aan het nieuwe digitale goud.

institutionele beleggers

Wat deze keer echter niet anders is, is de hoge mate van risico die onervaren handelaren nemen. Er is een heel academisch veld dat bekend staat als gedragsfinanciering en dat de verschillende cognitieve en emotionele vooroordelen schetst waar wij als mensen vatbaar voor zijn als het gaat om het beheren van onze eigen investeringen. Gezien de extreme volatiliteit in cryptomarkten, worden gedragsvooroordelen nog duidelijker naarmate de angst en hebzucht in ons groter worden door de potentiële winsten en verliezen.

De markt voor crypto-activa, grotendeels vanwege de relatieve kinderschoenen en het hoge aandeel detailhandelaren, is vaak vatbaar voor speculatieve zeepbellen en crashes, omdat de emoties van beleggers de prijzen wegdrijven van hun intrinsieke waarde.

“Er is de laatste tijd enorm veel crypto nieuws te vinden. Het Crypto Nieuws dat wij plaatsen is altijd recent en up to date.”

Overmoed is een veelvoorkomende vooringenomenheid die wordt vertoond in een marktrally, samen met overtrading, onderschatting van risico’s en een afwijzing van tegenstrijdige informatie. Handelaren zullen vaak op zoek gaan naar informatie die hun reeds bestaande overtuigingen bevestigt. Een eenvoudig voorbeeld zou een handelaar zijn die googelt: “Hoe hoog zal Bitcoin deze week gaan?” in plaats van “Redenen waarom Bitcoin mogelijk moet worden gecorrigeerd.” Als u een bullish vooringenomenheid op de markt heeft, is het ongelooflijk verleidelijk om informatie te zoeken die uw eigen overtuigingen bevestigt en daarmee uw positie rechtvaardigt.

Naarmate een marktrally corrigeert, kan er onderreactie zijn die kan worden veroorzaakt door een vooroordeel dat bekend staat als verankering. Dit gebeurt wanneer beleggers hun overtuigingen niet actualiseren in het licht van nieuwe marktinformatie en te veel belang hechten aan eerder aangetroffen gegevens. De vroege stadia van een marktcorrectie kunnen cognitieve dissonantie bij beleggers met zich meebrengen door verliezen te negeren en te proberen gebrekkige beslissingen te rationaliseren. Naarmate de markt tot rust komt, kunnen beleggers aanvankelijk niet bereid zijn verliezen te accepteren. Bij crashes moedigt het dispositie-effect beleggers aan om verliezers vast te houden en spijt uit te stellen. Deze reactie kan in eerste instantie leiden tot een onderreactie op slecht nieuws, maar een latere capitulatie en een (groter) gerealiseerd investeringsverlies.

bitcoin trading

Ik geloof zeker niet dat we een zeepbel en een daaropvolgende crash zullen krijgen van bijna dezelfde omvang als we in het verleden hebben meegemaakt; dat wil echter niet zeggen dat de cryptomarkt geen perioden van andere kant zal hebben. Gezien de enorme groei die we hebben gezien in het downloaden van brokerage-apps, zoals Robinhood, is het duidelijk geworden dat retail deelnemers hun investeringen als nooit tevoren actief benaderen. Deze toestroom van deelname aan daghandel in de detailhandel (in tegenstelling tot gewoon kopen en vasthouden) kan een verhoogde volatiliteit op de markten veroorzaken, aangezien menselijke emoties een groter deel van het handelsvolume in beslag nemen dan voorheen. Een manier om te voorkomen dat onze eigen emoties de prestaties van onze portefeuille in de weg staan, is door kapitaal toe te wijzen aan professioneel beheerde, op crypto gerichte fondsen die over risicobeperkende technieken beschikken. Dit verlost u van de stress van het dagelijks beheren van uw eigen vooroordelen en stelt u in staat om comfortabel op de lange termijn te blijven met gemoedsrust.

Invictus Capital heeft een fantastisch aanbod van tokenized crypto-fondsen die inspelen op het volledige spectrum van risicoprofielen van beleggers. Wereldwijde investeerders kunnen beleggen met Tether (USDT), of een reeks andere crypto-activa, zonder dat er een minimumbedrag vereist is. Het bedrijf, opgericht in 2017, heeft een uitstekende staat van dienst in al zijn fondsen, waarbij het Crypto10 Hedged Fund meerdere prijzen heeft gewonnen van het gerenommeerde Crypto Fund Research voor zijn prestaties.

Het team van Invictus Capital heeft onlangs zijn nieuwe investeerdersportaal gelanceerd, waardoor het voor nieuwe investeerders gemakkelijker dan ooit is om zich aan te melden en hun portefeuille op hun eigen dashboard te beheren. Bovendien is onlangs het InvictusCapital.com (ICAP)-token gelanceerd, dat de investeerdersgemeenschap beloont voor het inzetten van hun Invictus-fondstokens voor vooraf gedefinieerde perioden. Beleggers kunnen daarom extra rendement op hun beleggingen behalen door simpelweg voor de lange termijn aan te houden. Ga voor meer informatie naar de website van Invictus Capital en meld u aan voor een probleemloze beleggingservaring.

Schuiven naar boven