Grote interest in Crypto Fondsen in 2020

In oktober had de Securities and Exchange Commission van de Verenigde Staten de laatst bestaande Bitcoin ETF-aanvraag van Bitwise Asset Management afgewezen. Kort daarna daalde het sentiment in de crypto wereld, waarbij velen in de Bitcoin-gemeenschap vooral teleurgesteld waren door de beslissing van de SEC.

De aankondiging had echter op geen enkele manier invloed op de groeiende institutionele interesse in de crypto-industrie, waarbij verschillende organisaties zich nu in de crypto-wereld wagen.

Tijdens een recent interview wekte Marc Bhargava, president van Tagomi, een vooraanstaande makelaarsdienst in de cryptocurrency-ruimte, de interesse van de ruimte door te verklaren dat institutioneel kapitaal de industrie in “verschillende uptrends” zal raken.

“De eerste uptrend wave was crypto fondsen en indexproducten. Dus ik denk dat je nog steeds veel familiebedrijven of schenkingen ziet of anderen die niet direct Bitcoin kopen, maar investeren in crypto fondsen. ”

Over de tweede wave omhoog gesproken, suggereerde Bhargava dat het duidelijk was gedurende 2019, aangezien de lenende en lenende markten hun betrokkenheid in de crypto wereld verbeterden. Bovendien is de mede-oprichter ook van mening dat er meer liquiditeit is in beurzen omdat verschillende marktmakers nu de crypto-wereld betreden.

2019 is getuige geweest van het duiken van Facebook in de crypto-wereld en Bhargava gelooft dat het sentiment ook in 2020 zal blijven stijgen, waarbij grote technologische entiteiten betrokken zijn. Hij voegde toe:

“Dus ik denk dat deze volgende uptrend van institutionele beleggers in 2020 echt deze grote technologiebedrijven zijn. En ik denk dat je onderweg zeker meer zult zien van de traditionele vermogensbeheerders – op dit moment zien we meer van de familiebedrijven die een breder discretionair vermogen hebben om in dingen te investeren, of fondsen die voornamelijk hedgefondsen zijn die door een paar worden beheerd van onderdelen. “

Bhargava waarschuwde echter dat het, om grotere vermogensbeheerders te vergemakkelijken, belangrijk is om een ​​betere infrastructuur te bouwen, zodat schaalbare protocollen en massale acceptatie een mogelijkheid zouden worden.

Wij van Crypto Fondsen Vergelijken, verwachten ook dat de markt in 2020 weer echt goed zal aantrekken. Misschien eind 2019, dit is geen advies, maar er is nog van alles mogelijk in de laatste eindejaarsrally van Bitcoin!

Schuiven naar boven