overname bitcoinmeester door kraken

Groot overname nieuws: Kraken neemt BitCoinMeester over

We willen graag met jullie delen wat er gaande is met de recente overname die Kraken heeft aangekondigd. Deze stap is bedoeld om hun aanwezigheid op de Nederlandse markt te versterken en een solide basis te leggen voor toekomstige groei. Kraken is vastbesloten om de product portfolio en dienstverlening van BitcoinMeester voortdurend te verbeteren. Als jij een klant bent van BCM, kun je binnenkort profiteren van het uitgebreide scala aan producten van Kraken, toonaangevende liquiditeit, superieure beveiligingsnormen en 24/7 klantondersteuning.

Kraken is al meer dan tien jaar actief en stond aan de voorhoede van de cryptorevolutie. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de oudste en meest veilige crypto-platforms ter wereld en bedient meer dan 10 miljoen individuen, handelaren en instellingen over de hele wereld. Zowel Kraken als BCM begonnen met de ambitie om crypto voor iedereen toegankelijk te maken, met een toewijding aan klanttevredenheid door middel van een intuïtieve productervaring en eersteklas service, met een sterke focus op veiligheid.

Voor jou, als klant van BCM, verandert er op dit moment niets. Je ervaring op het BCM-platform blijft zoals je gewend bent. Houd er echter rekening mee dat de overname nog in afwachting is van goedkeuringen, waaronder die van De Nederlandsche Bank (DNB). Zodra de overname is afgerond, zullen eventuele verbeteringen of wijzigingen in de dienstverlening ruim van tevoren duidelijk worden gecommuniceerd. Onze belangrijkste prioriteit is om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen en te voldoen aan de Nederlandse regelgeving. We blijven ook investeren in het verbeteren van ons product en onze dienstverlening om aan jullie behoeften te voldoen.

Succes met investeren als je klant bent bij BitcoinMeester en nu dus bij Kraken klant wordt. 

Schuiven naar boven