Finst nieuwe munten

Finst breidt crypto-aanbod uit naar 100+ coins en blijft aanzienlijk marktaandeel winnen

Finst breidt haar crypto-aanbod uit naar meer dan 100 munten en behoudt een aanzienlijk marktaandeel.

De Nederlandse cryptocurrency exchange, Finst, heeft zojuist aangekondigd dat zij 54 nieuwe belangrijke munten in EUR aan hun assortiment hebben toegevoegd. Dit nieuws komt te midden van de cryptowinter, waarbij Finst sinds het begin van het jaar een aanzienlijke groei in handelsvolume heeft doorgemaakt, wat heeft geresulteerd in een toename van 90% in beheerd vermogen in slechts zes maanden.

Wat dit voor onze klanten betekent?

Finst breidt haar aanbod uit met meer dan 100 belangrijke munten in EUR, waaronder USDC, USDT, BNB, PAXG, COMP en FIL. Hierdoor biedt Finst nog meer diversificatiemogelijkheden voor beleggers.

En er is meer goed nieuws op komst. Finst plant om haar aanbod in EUR verder uit te breiden en binnenkort handelsparen in USDC en USDT aan te bieden, waardoor meer dan 300 handelsparen met institutionele liquiditeit en smalle spreads beschikbaar zullen zijn.

Bovendien bevestigt Finst actieve ontwikkeling van haar on-chain staking service, die naar verwachting tegen het einde van 2023 beschikbaar zal zijn. Hierdoor kunnen beleggers flexibel rendement verdienen op hun cryptocurrencies en profiteren van enkele van de hoogste stakingsbeloningen in Europa.

Finst blijft aanzienlijke marktaandeel winnen in de Benelux ondanks een daling van de marktvolatiliteit met 45% sinds het einde van Q1 2023. Het platform heeft bijna 500.000 transacties verwerkt in slechts negen maanden, met een stijging van het handelsvolume van 25,2% tussen Q1 2023 en Q3 2023. In dezelfde periode steeg het beheerd vermogen van Finst met 90%, ondanks een algemene daling van 11% in de totale cryptomarktkapitalisatie. Wij blijven ons inzetten voor maximale veiligheid, transparantie en de laagste handelskosten voor onze klanten.

Crypto-fondsen.nl is verheugd om dit opwindende nieuws met onze lezers te delen en blijft Finst volgen terwijl zij blijven groeien en innoveren op het gebied van cryptocurrencies en digitale activa.

Desktop en Mobiel Finst Exchange

Schuiven naar boven