Fidelity investments crypto funds

Fidelity Investments lanceert crypto fonds

Fidelity Investments heeft zijn cryptocurrency custody-service gelanceerd. SEO van de instelling, Abigail Johnson, onthulde dit in een recent interview op 18 oktober. Hij verklaarde dat na 12 maanden klanten te hebben geworven en zich voor te bereiden, het bedrijf volledig klaar is om zijn bewaarservice te lanceren.

2.8 miljard aan investeringen.

Het Amerikaanse financiële dienstverlener Fidelity Investments heeft zijn cryptocurrency custody-service volledig gelanceerd. Het financiële bedrijf beheert al $ 2,8 miljard aan investeringen.

Vorig jaar kondigde het bedrijf aan dat het de bewaringsdienst gaat lanceren. Het probeert zijn belofte aan investeerders en klanten na te komen.

Volgens de aankondiging van 18 oktober zal het bedrijf de uitvoering van de handel en een volledig beveiligde bewaarservice uitvoeren voor financiële adviseurs, family offices en hedgefondsen die zich bezighouden met cryptocurrency.

Meer crypto-beveiligingsopties voor cryptoliefhebbers

Na de eerste aankondiging vorig jaar begon het bedrijf nieuwe klanten te werven en is het nu klaar om de bewaarservices uit te rollen die het biedt.

Ter verdediging van de gecompliceerde en gefragmenteerde crypto-industrie, voegde Johnson eraan toe dat degenen die technisch bedreven zijn of een grote interesse hebben in cryptohandel het niet moeilijk zouden vinden.

In het interview voegde ze eraan toe dat het niet te veel verschilt van andere financiële activiteiten in de beleggingsondernemingen en banken.

Ze voegde eraan toe dat de speciale bewaringsdienst voordelig zou zijn voor uitvinders die ervoor willen zorgen dat hun munten veilig zijn.

Ze wees erop dat velen hun investeringen hebben verloren omdat ze thumb drives hebben verloren of de dood van de belegger die nooit zijn sleutels aan zijn familieleden heeft doorgegeven.

Volgens haar zullen met de beveiligingsverzekering en bescherming tegen de hechtenis de bovengenoemde problemen verleden tijd worden.

Ze ging verder door te zeggen dat een groot aantal mensen met bitcoin op zoek zijn naar veiligere manieren om die munten te bewaren. Er moet een goed medium zijn om crypto-investeringen door te geven aan de nabestaanden, in het geval dat de oorspronkelijke eigenaar sterft. Dat is een van de services die de crypto-bewaarservice biedt.

Fidelity Investment volgt de trend

Fidelity is inderdaad niet het eerste bedrijf dat dergelijke diensten aanbiedt. Andere oudere bedrijven bieden dergelijke diensten eerder aan. Een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen, Coinbase, heeft miljarden crypto-dollars aan klanten die zorgen voor bescherming. Pas vorig jaar begon het bedrijf met de bewaring van externe klanten. Interessant is dat niemand coinbase zal beschouwen als populair in de mainstream. Veel mensen hebben geen bestaande relatie-adverteerders en nog veel meer hebben er nog nooit van gehoord.

Toch slagen ze erin om een ​​enorme hoeveelheid cryptofondsen voor hun klanten te beheren. Mevrouw Johnson legde uit dat haar bedrijf van plan is om de markt te bereiken om hun bewaringsdienst aan te bieden. Gelukkig heeft het volgens haar veel klanten opgeleverd die klaar zijn om hun valuta bij hen te storten.

Fidelity investments crypto funds

Schuiven naar boven