ethereum prijs

Ethereum-prijs kan gemakkelijk verdubbelen

Ethereum-prijs kan gemakkelijk verdubbelen, aangezien de langetermijn vooruitzichten van ETH bullish schreeuwen. Ethereum kan makkelijk naar de $ 10.000 per stuk binnen 6 maanden.

Ethereum Prijs betrouwbaar

Ethereum-prijs blijft consolideren en ontdekt betrouwbare ondersteuning boven $ 4.000. ETH lijkt zich voor te bereiden op een enorme bull run, aangezien een technisch patroon suggereert dat de op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie zijn waarde op de langere termijn wil verdubbelen.

ethereum tokens 10.000

Ethereum-prijs richting $ 10.000

De Ethereum-prijs heeft een bull-wimpelpatroon op de wekelijkse grafiek afgedrukt, wat suggereert dat ETH op zoek is naar hogere prijzen. Het heersende kaartpatroon suggereert dat als het token boven de bovengrens van $ 5.252 komt, een stijging van 97% richting $ 10,418 op de radar staat.

Het eerste weerstandsgebied voor de Ethereum-prijs lijkt op $ 4.211 te liggen, waar het 50-daagse Simple Moving Average (SMA) en het 78,6% Fibonacci-retracementniveau samenvallen. Extra weerstand zal ontstaan ​​bij de 21-daagse SMA op $ 4.421.

De all-time high van het token op $ 4.884 zal dan een extra obstakel vormen voor de Ethereum-prijs, maar door boven dit niveau te snijden, kunnen verdere bullish intenties voor ETH worden ontrafeld.

ethereum coins

Als de Ethereum-prijs erin slaagt om boven de bovengenoemde weerstanden te breken, kan ETH zich richten op het laatst overgebleven obstakel voordat de bullish vooruitzichten worden gevalideerd, aan de bovengrens van de bull-wimpel op $ 5.252. De klim van 97% naar $ 10,418 zou dan op de radar staan, maar het token zou worden geconfronteerd met verschillende hindernissen, waaronder het Fibonacci-extensieniveau van 127,2% op $ 5.762, en vervolgens op het Fibonacci-extensieniveau van 161,8% op $ 6.866.

Winstnemingen

Als de Ethereum-prijs echter wordt geconfronteerd met winstnemingen, zou ETH de eerste verdedigingslinie ontdekken op de high van 3 september op $ 4.020, en vervolgens op de high van 16 oktober op $ 3.962. De ondergrens van het heersende technische patroon op $ 3.917, samenvallend met de ondersteuningslijn die wordt gegeven door de Momentum Reversal Indicator (MRI).

Beleggers moeten er rekening mee houden dat als de Ethereum-prijs onder de eerder genoemde positie daalt, de bullish-these ongeldig kan worden en ETH zou kunnen blijven dalen, omdat het zoekt naar betrouwbare ondersteuning bij de 100-daagse SMA op $ 3.762, en vervolgens op het 61,8% Fibonacci-retracementniveau voor $ 3.675.

Zo zien we een mooie uptrend en zien we veel goede toekomst met alle Dapp’s die er op worden gebouwd.

Schuiven naar boven