bitcoinira

Een nieuwe manier om crypto te doen

Bitcoin IRA werkt samen met Genesis Capital om crypto-investeerders de kans te geven om hogere rentetarieven te verdienen door hun digitale geldmiddelen uit te lenen.

Bitcoin IRA: een nieuwe manier om crypto te doen

Bitcoin IRA is een van de weinige bedrijven in zijn soort. In plaats van het pensioen van een klant op te bouwen met USD of fiat of edelmetalen, is het hele account gebaseerd op cryptocurrency. Het lijkt misschien een beetje riskant gezien hoe kwetsbaar cryptocurrencies kunnen zijn, maar Bitcoin IRA ontwikkelt een nieuwe verdien methode waarmee cryptohouders potentieel een aanzienlijk hogere rente op hun geld kunnen krijgen. Crypto Fondsen zijn hier in heel geschikt, waaronder maven11 is een crypto fonds die erg goed is in Nederland.

Bitcoin IRA, opgericht in 2016 en gevestigd in Los Angeles, heeft bijna $ 400 miljoen aan totale investeringen verwerkt en heeft meer dan 4.000 individuele klanten. Het is te zien geweest in publicaties zoals Forbes, CNBC en de Wall Street Journal en heeft meer dan 500 5-sterrenrecensies verzameld op platforms zoals Yelp.

Genesis Capital, een relatief nieuw bedrijf, bestaat al sinds begin 2018. De onderneming leende bijna $ 750 miljoen in het derde kwartaal van 2019 en heeft gewoon een verlegen bedrag van $ 2,5 miljard uitgeleend sinds het minder dan twee jaar geleden voor het eerst werd gerealiseerd.

Door samen te werken met Genesis biedt Bitcoin IRA klanten de mogelijkheid om hun cryptofondsen uit te lenen aan de klanten van het bedrijf. Door dit te doen, kunnen ze meer verdienen met hun geld door rente te krijgen voor elke maand dat hun geld niet volledig wordt terugbetaald. Het systeem werkt deze keer heel erg zoals een standaard leningoperatie, het gaat om cryptofondsen in plaats van traditionele fiat.

bitcoinira

Bitcoin IRA

Chris Kline, COO en mede-oprichter van Bitcoin IRA, merkt op:

Rente-verdienende accounts via ons crypto- en geldleningenprogramma zijn een opwindende revolutie in gedecentraliseerde financiën. Lenen en lenen met behulp van cryptocurrencies en contant geld biedt onze klanten nieuwe en veilige mogelijkheden om de groei van hun pensioenrekeningen te maximaliseren. Rente verdiend door een klant kan handelskosten of bewaarkosten compenseren, waardoor een gratis account wordt gecreëerd en deze kosten tot het verleden behoren.

De deuren openen voor anderen

Het crypto-leenprogramma start volgende maand in november voor een beperkt aantal cryptocurrency-klanten. Ervan uitgaande dat de testfase succesvol is, staat het programma open voor een breed scala aan klanten, terwijl de rentetarieven waarschijnlijk variëren, afhankelijk van de valuta in kwestie en de lengte van de leningsvoorwaarden. Geïnteresseerde klanten wordt geadviseerd om Bitcoin IRA’s website in de gaten te houden voor aanvullende informatie.

Er worden voortdurend nieuwe programma’s geïntroduceerd om cryptohouders te helpen meer te verdienen, waaronder bitcoin-gebaseerde exchange-traded funds (ETF’s), die helaas nergens heen zijn gegaan op het moment van de pers, en platforms zoals Bakkt, die aan het einde van het jaar een matige start opende van september maar heeft sindsdien meer uithoudingsvermogen en dapperheid verzameld in de handelsruimte.

Schuiven naar boven