crypto pensioenfondsen

Crypto Pensioenfonds

Crypto pensioenfonds

Het is eindelijk zover, de crypto pensioenfondsen komen er aan. Het fonds van Morgan Creek Digital heeft twee pensioenfondsen in Amerika gevraagd om geld neer te zetten voor investeringen. Dit geld zal in crypto pensioenfondsen gestoken worden. Totaal heeft Morgan Creek Digital een pot van 40 miljoen dollar, maar samen hebben ze een vermogen van 1,2 miljard wat ze beheren. Het is nog maar weinig wat de pensioenfondsen inleggen voor crypto. Maar naar verwachting zal dit snel meer worden.

Bekijk Alle Crypto Fondsen

Crypto Pensioenfondsen in 2019

Ook wij denken dat de pensioenfondsen komende jaren meer en meer in crypto zullen investeren. Er zijn in 2018 vele crypto fondsen bij gekomen merkten wij. Het aantal fondsen die zich bezig houdt met crypto staat wereldwijd al boven de 100 en in Nederland alleen al hebben wij er 8 geteld.

Nash en Bakkt als security exchange

Ook komende tijd kijken wij uit naar nieuwe fondsen die op de markt komen en die in crypto beleggen. Vooral ook voor de pensioenfondsen is het aantrekkelijk om hier in te investeren. Er zijn grote bedrijven als Bakkt (nasdaq exchange) en Nash Exchange die groot investeren en gereguleerde tokens willen stallen op hun exchange.

Bakkt en Nash doen er alles aan om zo gereguleerd mogelijk te werk gaan. De Nasdaq exchange Bakkt, zal naar verwachting eind 2019 Live gaan, dat terwijl de Nash Exchange hoogst waarschijnlijk in Maart al Live zal gaan.

Uiteraard willen alle crypto fans, dan pensioenfondsen ook in Bitcoin en andere valuta zullen stappen. Om zo de waarde omhoog te drijven.

Crypto Pensioenfondsen in Nederland

Ook Nederlandse pensioenfondsen die in crypto willen stappen wachten uiteraard hier nog even mee, voordat er gereguleerde exchanges zijn. Maar wanneer het zover is, verwachten wij, dat het hard kan gaan met het totale geld dat in de crypto zal vloeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven