liquality crypto fund

Crypto Fonds Liquality haalt $ 7 miljoen op

Liquality, een crypto-portemonneebedrijf, heeft $ 7 miljoen opgehaald in een financieringsronde die werd geleid door venture-firma Hashed en Galaxy Digital van financier Mike Novogratz. Andere opmerkelijke investeerders waren onder meer durfkapitaalfirma Accomplice, Coinbase Ventures en White Star Capital.

Wie is Liquidity?

liquality crypto fundLiquidity is een portfoliobedrijf van het in Brooklyn, NY gevestigde blockchain-softwarebedrijf ConsenSys.

Liquality mede-oprichter Simon Lapscher vertelde CoinDesk dat de financiering zal worden gebruikt om nieuwe functionaliteiten uit te bouwen en het concept van de portemonnee uit te breiden naar een meer op ontwikkelaars gericht platform “zodat ontwikkelaars integraties in de portemonnee kunnen bouwen en deze super krachtig kunnen maken.”

Idee belangrijke interface

“Het idee is dat we deze belangrijkste interface naar de gedecentraliseerde economie creëren”, voegde Lapscher eraan toe. “Naarmate dapps evolueren en portemonnee-functionaliteit evolueert, is onze mening dat alle functionaliteit in de portemonnee zal leven en op een supergemakkelijke en naadloze manier met verschillende applicaties zal communiceren.”

Het creëren en uitbouwen van producten die werken op verschillende blockchains voor klanten om crypto-activa te beheren, is een snelgroeiende markt omdat er meerdere blockchains ontstaan ​​met bruikbare applicaties. Maar terwijl ze dat doen, kunnen de activa van gebruikers vastlopen op netwerken die niet met elkaar praten. Tot op heden was het moeilijk om tokens van de Ethereum-blockchain over te zetten naar bijvoorbeeld de Solana-blockchain.

Opgericht in 2018 Liquality Crypto Fonds

Liquality Crypto Fonds, opgericht in 2018, is een portemonnee voor browserextensies die erg lijkt op MetaMask. Hiermee kunnen gebruikers crypto-activa beheren en uitwisselen tussen dapps op Ethereum, Polygon, Binance Smart Chain, NEAR, Rootstock en andere netwerken.

Lapscher zei dat Liquality later dit jaar een aantal andere functionaliteiten en integraties zal hebben. “We zijn momenteel in de maak met Solana en met Arbitrum op laag twee, en ook het Cosmos- en het Terra-ecosysteem die ook van de grond komen”, zei hij, verwijzend naar enkele blockchain-technologieproducten.

In april heeft Liquality een functie uitgebracht waarmee gebruikers bitcoin (BTC, +0,72%) en andere munten kunnen uitgeven bij online cryptohandelaren zonder adressen of QR-codes te hoeven beheren.

Mede-oprichter van het crypto fonds Liquality, Thessy Mehrain, benadrukte het belang van “het verenigen van blockchain-gemeenschappen binnen één portemonnee”, eraan toevoegend dat “de meeste, zo niet alle crypto-activiteit rechtstreeks via de portemonnee van gebruikers zal plaatsvinden.”

Schuiven naar boven