bcm crypto

Bitcoin Meester wordt binnenkort BCM Today

( Lets op: Dit bericht komt van Bitcoin Meester )

‘We willen een platform creëren waar iedereen, ervaren of beginner, aan de slag kan gaan met het handelen in cryptovaluta’

Dat was onze visie toen wij in 2017 zijn gestart met Bitcoin Meester. Bitcoin stond nog in de kinderschoenen als netwerk, Ethereum was nog in ontwikkeling en andere blockchains en applicaties waren niet meer dan whitepaper-concepten. Ondanks dat was en is ons doel nog steeds om de handel in crypto voor iedereen toegankelijk te maken. En waar er in het begin slechts Bitcoin te verhandelen was, is dit inmiddels uitgegroeid tot een aanbod van meer dan 150 verschillende cryptomunten.

Zes jaar later en we staan aan de vooravond van een belangrijke verandering. Langzaam nemen wij afscheid van het merk Bitcoin Meester en gaan wij verder onder de naam BCM. Onze website en apps krijgen een nieuwe naam, nieuw logo en nieuw design om beter onze nieuwe identiteit weer te geven. Wat deze identiteit inhoudt en waarom er is gekozen voor een rebranding van Bitcoin Meester gaan we hieronder uitvoerig uiteenzetten.

Waarom BCM?

Het is tijd voor ons om ons merk te evolueren om beter weer te geven waar we voor staan en waar we naartoe willen gaan. Met de rebranding naar BCM hopen we onze visie en missie duidelijker te communiceren en onze waarden beter te laten zien aan onze gebruikers. We bouwen zoveel meer dan alleen een crypto platform dat Bitcoin Meester niet meer voldoende de lading dekt en hierdoor groeien we het merk en de naam Bitcoin Meester voorbij. BCM geeft ons de mogelijkheid om ons beter als internationale crypto partij te positioneren als een toonaangevende speler op het gebied van crypto en blockchain technologie. Dat is de reden waarom we hebben besloten om ons merk te veranderen van Bitcoin Meester naar BCM.

BCM is ontstaan vanuit enthousiasme voor blockchain en crypto. Wij willen crypto en digitaal eigenaarschap voor iedereen toegankelijk maken. Dat doen we door middel van educatie, inspiratie en razendsnelle support. Met ons betrouwbare platform stap je de wereld van crypto en blockchain veilig en verantwoord binnen.

Eenvoudig & snel

Eenvoudig & snel Ons nieuwe BCM platform is super gebruiksvriendelijk en snel. Of je nu net begint met crypto of al ervaring hebt, bij BCM vind je alles wat je nodig hebt op één platform.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij zijn geregistreerd bij de DNB, houden klanttegoeden 1:1 aan en beheren die in een aparte stichting derden gelden. Een stichting derdengelden is een stichting waarin bijna alle tegoeden van onze klanten beheerd worden. Daarmee zijn jouw tegoeden, zowel euro’s als crypto’s, zo goed mogelijk gescheiden van het vermogen van Bitcoin Meester. Slechts een gedeelte van de tegoeden staat bij crypto beurzen ten behoeve van koop en verkopen van cryptovaluta namens onze klanten. In het onwaarschijnlijke geval van een faillissement zijn tegoeden niet toegankelijk voor schuldeisers.

 

( Lets op: Dit bericht komt van Bitcoin Meester )

Schuiven naar boven