binance exchange

Binance lanceert nieuw handelsplatform in DeFi-stijl

Binance lanceert nieuw handelsplatform in DeFi-stijl

Toonaangevende cryptocurrency-beurs Binance heeft een nieuw handelsplatform gelanceerd dat vergelijkbaar is met de toonaangevende gedecentraliseerde beurs Uniswap, waarmee gebruikers marktmakers kunnen worden en handelen met een slim contract.

Volgens de aankondiging van de cryptocurrency exchange is het nieuwe handelsplatform een ​​geautomatiseerde market maker (AMM) pool, en is het de eerste in zijn soort op een gecentraliseerd handelsplatform. Het zal gebruikers niet alleen in staat stellen om in fondsen te handelen, maar ook om verschillende liquiditeitspools te hosten.

Binance Liquid Swap

Met het product, de Binance Liquid Swap, kunnen gebruikers hun cryptofondsen in liquiditeitspools plaatsen om liquiditeit aan de markt toe te voegen, in ruil voor rente en een verlaging van de handelskosten die de pool int. De prijzen en transactiekosten op de AMM zijn afhankelijk van het aantal activa in elke liquiditeitspool.

Bij de lancering ondersteunt de Binance Liquid Swap drie handelspars: USDT / BUSD, BUSD / DAI en USDT / DAI. In een reactie op de lancering van een nieuw product zei Changpeng Zhao, CEO van Binance, dat ze hopen op een groei van de DeFi markt.

Binance en Defi!

Binance prijst het platform wordt versterkt door de beveiliging van het Binance-platform en is de nieuwste stap naar de gedecentraliseerde financiële ruimte. Zoals CryptoGlobe meldde, betrad het bedrijf de DeFi-ruimte met de mainnet-lancering van de Binance Smart Chain eerder deze maand.

De Binance Smart Chain is een krachtige EVM-compatibele blockchain die parallel loopt met de Binance Chain (gelanceerd in april 2019); het maakt slimme contracten en Binance Coin (BNB) uitzetten mogelijk.

Het nieuwe platform van de cryptocurrency-uitwisseling gebruikt hetzelfde model als Uniswap en zijn concurrent SushiSwap. Uniswap, het is vermeldenswaard, het is de leidende gedecentraliseerde beurs op het Ethereum-netwerk, met meer dan $ 1,92 miljard aan liquiditeit, volgens Uniswap.info. Het handelsvolume heeft onlangs ook $ 1 miljard bereikt.

Schuiven naar boven