mining rigs

Beste Crypto-mining installaties, beoordeeld voor 2022

Cryptocurrency-mining is een van de meest innovatieve en opwindende manieren om deel te nemen aan de wereldwijde cryptomarkten.

Om digitale valuta efficiënt en dus winstgevend te minen, hebt u echter de nieuwste hardware voor cryptomining nodig.

Lees verder om de beste bitcoin- en crypto-mininghardware te ontdekken die u vandaag kunt kopen om cryptocurrency te minen.

Wat is crypto mining hardware?

Crypto-mininghardware verwijst naar gespecialiseerde computerhardware die wordt gebruikt om wiskundige puzzels op te lossen die deel uitmaken van het consensusalgoritme van een op Proof of Work gebaseerde cryptocurrency om het netwerk te beveiligen en de blokbeloning te ontvangen.

Om mijnwerkers effectief te laten concurreren, hebben ze steeds krachtiger mining hardware omarmd. Dat betekent dat om concurrerend te mijnen, mijnwerkers moeten investeren in superkrachtige mining apparatuur zoals een toepassingsspecifieke geïntegreerde schakeling (ASIC). Dit soort apparatuur kan meer dan $ 500 kosten en de krachtigste duizenden dollars.

Mining kan winstgevend zijn als u de juiste cryptocurrency ontgint en geschikte mining apparatuurgebruikt.

Top Crypto Mining Hardware Rigs
ASIC-Mining installaties(Application Specific Integrated Circuit) zijn de standaard voor iedereen die efficiënt bitcoin (BTC) en andere toonaangevende Proof of Work-munten wil minen. Deze klasse hardware heeft maar één functie en dat is het minen van cryptocurrencies. De energie die wordt geproduceerd door mijnbouw met ASIC-mijnwerkers wordt meestal berekend in terahashes per seconde (th/s).

Laten we nu eens kijken naar enkele van de beste mining hardware die u kunt kopen om een ​​Mining activiteiten thuis te bouwen.

  • AntMiner S19 Pro
  • WhatsMiner m30s++
  • AvalonMiner 1246
  • AvalonMiner 1166pro
  • DragonMint T1
  • Ebang EBIT E11++

 

Wil je meer info over de mining rigs? Neem contact op met ons en wij helpen je verder!

Schuiven naar boven