Algorand-boosters duwen terug op de voorgestelde verhuizing van Helium naar Solana

Gedecentraliseerd wifi-netwerk Helium Network heeft voorgesteld om over te stappen op de Solana-blockchain. Maar een concurrent van Solana heeft een ander idee in gedachten.

Migratie Helium network to Solana

De voorgestelde migratie van het Helium Network naar Solana heeft een concurrent in de coulissen staan ​​wachten.
Begin maandag tweeten twee leidinggevenden van Algorand hun interesse om het gedecentraliseerde wifi-netwerk naar hun blockchain te brengen in plaats van naar Solana. Oprichter Silvio Micali en Chief Technology Officer John Alan Wood namen niet-zo-subtiele opgravingen bij Solana met tweets die zeiden dat Helium “een veilige, robuuste en schaalbare keten nodig heeft”.

helium network solana

Borderless Capital, het op Algorand gerichte venture-bedrijf en Helium-investeerder, drong er ook bij Helium op aan om zijn toekomstige nieuwe huis te heroverwegen. Het riep de gemeenschap op om haar voorgestelde stem over de verhuizing naar Solana te schrappen en “eerst voorstellen van andere toonaangevende [level 1] blockchains te evalueren.”

Schaalbaarheid helium tokens

De pro-Algorand-oproepen komen twee weken nadat de ontwikkelaars van het Helium-ecosysteem voor het eerst een stemming voorstelden om naar Solana te migreren in naam van schaalbaarheid en netwerkefficiëntie, waarbij ze hun eigen onstabiele keten opgeven.

“We zijn het erover eens dat Helium zijn eigen [laag 1]-keten niet kan onderhouden en exploiteren”, tweette Borderless capital. “Maar het is onmogelijk voor de gemeenschap, externe ontwikkelaars, stakingsproviders en gebruikers om de voor- en nadelen te begrijpen van het overstappen naar een [keten] als Solana zonder meer rigoureuze analyse en transparantie.”

 

Schuiven naar boven