Activa onder Crypto Hedge Funds verdubbelt dit jaar

Opkomst van Crypto Hedge Funds: activa onder Crypto Hedge Funds verdubbelt dit jaar.

Volgens Marc P. Bernegger is er een nieuwe trend waarbij mensen cryptocurrencies effectief gebruiken als hedgefondsen.

Een hedgefonds is in wezen een investering die de fondsen beschermt tegen economische instabiliteit. . Goud is al jaren het klassieke hedgefonds. Het gele metaal heeft de voorkeur van veel beleggers als het superieure hedgefonds. Volgens Marc P. Bernegger is er echter een nieuwe trend waarbij mensen cryptocurrencies effectief gebruiken als hedgefondsen. Bernegger is een vroege BTC-investeerder en is bestuurslid bij Crypto Finance AG en de Zwitserse Blockchain Federatie.

Waarom worden hedgefondsen voor cryptocurrency populair?

In zijn hele artikel legde hij de opkomst van cryptohedgefondsen uit. In deze ongekende tijden is de economische toestand van veel landen niet stabiel. Sommigen van hen staan ​​op het punt van inflatie of het drukken van geld, zoals de Amerikaanse burgers het noemen. Cryptocurrencies zijn wereldwijd gestegen als hedgefondsen, vooral vanwege hun bepaalde kenmerken. Ten eerste zijn ze gedecentraliseerd, waardoor hun prijzen niet worden beïnvloed door enige vorm van inflatie of economische stabiliteit. De enige factoren die de prijs bepalen, zijn de vraag van de crypto in de markt en het aanbod van de crypto. Ten tweede hebben cryptocurrencies een hoge draagbaarheid.

De meest voorkomende cryptostrategie is kwantitatief

Een recent onderzoek door PwC – Elwood Crypto Hedge Fund Report suggereert dat de meest voorkomende onder de cryptofondsstrategie kwantitatief is (bijna 48%). De volgende op de lijst is discretionair long (19%), discretionair long / short (17%) en ten slotte is multi-strategie (17%). Het is echter opgemerkt dat als het gaat om cryptofondsen, systematische cryptofondsen veel meer waardering hebben gekregen in vergelijking met passieve strategieën, discretionaire long / short en ten slotte multistrategieën.

pwc crypto fondsen

Cryptocurrencies zoals Bitcoin een veilige haven

Kortom, de sector van cryptohedgefondsen verandert snel. Het grootste aantal mensen dat in cryptohedgefondsen investeert, zijn mensen met een zeer hoog eigen vermogen of family offices. Vorig jaar bedroegen de crypto-hedgefondsen met activa onder beheer $ 20 miljoen. Dit jaar is het echter verdubbeld tot bijna $ 44 miljoen. Wall Street-influencers zoals George Ball hebben gesuggereerd dat crypto’s zoals Bitcoin in de toekomst een veilige haven kunnen worden.

Schuiven naar boven