Aave haalt $ 3 miljoen op van Framework Ventures en Three Arrows Capital

Een van DeFi’s snelstgroeiende protocollen, Aave, heeft $ 3 miljoen aan kapitaal opgehaald van opmerkelijke cryptofondsen Framework Ventures en Three Arrows Capital. De twee zullen hun krachten bundelen door Aave te helpen meer liquiditeit en gebruikers aan te trekken.

Aave blijft groeien

DeFi-geldmarkt Aave verkocht $ 3 miljoen van hun oorspronkelijke tokens, LEND, uit de schatkist van het protocol aan durfkapitaalfonds Framework Ventures en crypto-hedgefonds Three Arrows Capital, volgens een persbericht.

Aave is een snelgroeiend protocol dat in 2020 een razendsnelle groei heeft gekend, gaande van minder dan een miljoen aan vergrendelde liquiditeit in januari 2020 tot $ 220 miljoen vandaag.

Sinds Black Thursday heeft Aave aanzienlijke tractie verworven als concurrent van zowel Compound als MakerDAO.

Framework Ventures is een bekende naam in het DeFi-ecosysteem, met opmerkelijke investeringen in Synthetix, ChainLink en Kava. Het fonds heeft een reputatie opgebouwd als een van DeFi’s belangrijkste investeerders en helpt ontluikende projecten te groeien door actief bij te dragen aan het ecosysteem.

Three Arrows zal toetreden tot Framework in hun actieve gemeenschapsbenadering en Aave helpen de use-case voor zijn native token te verfijnen met vernieuwde tokeneconomie die zich richt op het uitzetten en verbeteren van liquiditeit.

MICHAEL ANDERSON, MEDEOPRICHTER EN ALGEMEEN PARTNER BIJ FRAMEWORK VENTURES, ZEI:

Wij denken dat er een aanzienlijke marktverschuiving zal plaatsvinden van particuliere leen- / kredietactiviteiten naar gedecentraliseerde geldmarktprotocollen. Aave zal aanzienlijk profiteren van deze onderliggende verschuiving door meer activa als onderpand mogelijk te maken, door te blijven innoveren met nieuwe kredietfuncties zoals kredietdelegatie en door samen te werken met andere DeFi-protocollen, waardoor uiteindelijk een community-first-benadering wordt bevorderd.

Oprichter

Schuiven naar boven