crypto fund list

10 grootste Crypto Fondsen

Crypto Fondsen komen er steeds meer en meer, zowel in Nederland als de rest van de wereld. Ook worden de Crypto Fondsen steeds groter en groter. e is een partij die veel onderzoek doet naar alle crypto fondsen in de wereld.

Crypto Fund Research geeft aan dat de 10 meest actieve crypto fondsen investeren in blockchain-projecten in de Verenigde Staten en daarbuiten. Als het project een schaalbaar verdienmodel heeft en blockchain-technologie vereist, kunnen de oprichters altijd financiering aanvragen bij deze 10 kapitaalgroepen. Dit zijn 10 van de grootste crypto fondsen in de wereld.

1. Digital Currency Group: www.dcg.co

Het bedrijf is gevestigd in New York City en heeft meer blockchain-investeringen dan welk ander kapitaalbedrijf dan ook. Digital Currency Group werd in 2015 gelanceerd door Barry Silbert, die eerder SecondMarket, Inc. oprichtte. Tot de beroemdste investeringen behoren Circle uit Silicon Valley en Kraken, Ripple en Z Cash. Mooie investeringen uit de crypto wereld.

dcg crypto fund

2. Pantera Capital: www.panteracapital.com

Pantera Capital is gevestigd in het hart van Silicon Valley, waar de risicokapitaalwereld en crypto-ruimte met elkaar verweven zijn. Pantera Capital is zowel een blockchain-investeringsfirma als een van de grootste institutionele eigenaren van cryptocurrencies. Het bedrijf heeft $ 500 miljoen aan management en eerder belegd in Bakkt, ondersteund door Intercontinental Exchange’s bewezen financiële marktinfrastructuur en -technologie, Ripple en ZCash.

pantera capital

3. Draper Associates www.draper.vc

Draper Associates (slogan – We Love Entrepreneurs) is een seed-stage durfkapitaalbedrijf uit Menlo Park, Californië. Het bedrijf is opgericht door Tim Draper, de durfkapitalist van de derde generatie, die bekend staat om zijn investeringen in Tesla, Skype en Hotmail. De afgelopen twee jaar voorspelde Tim Draper meerdere keren dat $ BTC in 2022 $ 250K zou bereiken. In september maakte Draper opnieuw een voorspelling, waarin stond dat de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency in de komende 15 jaar $ 80 biljoen zal bedragen. Hij verdiende ook de afgelopen 5 jaar $ 89 miljoen van zijn bitcoin-investering en gelooft dat de wereldeconomie uiteindelijk zal overstappen op crypto. Tot zijn portfolio van crypto-bedrijven behoren projecten zoals Coinbase, Ledger en Numeric.

4. Blockchain Capital: blockchain.capital

Blockchain Capital, gevestigd in San Francisco, is een van de eerste durfkapitaalbedrijven die zich uitsluitend richtte op de blockchain-technologiesector en het crypto-ecosysteem. Het bedrijf is een belegger met meerdere fasen en financierde meer dan 70 projecten. Het portfolio omvat vooraanstaande blockchain-bedrijven zoals BitGo, Coinbase, Filecoin en Authy. Twilio, de meest succesvolle IPO van 2016, verwierf de laatste.

5. Verhoog VC www.boost.vc

Boost VC, gevestigd in San Mateo, CA, is een pre-seed fonds en accelerator die meer dan 100 projecten in de ruimte van AI, crypto en virtual reality financierde. Het bedrijf investeert gewoonlijk $ 100k – $ 500k in pre-seed startups. Tot de beroemde crypto-investeringen behoren Coinbase, Ethereum, blockchain, Ledger, Aragon (Barcelona, ​​Spanje) en Polychain Capital (de grootste crypto-beleggingsfirma).

6. Fenbushi Capital www.fenbushi.vc

Fenbushi Capital is de eerste in China gevestigde risicokapitaalonderneming die investeert in rondes in zaden en A-series. Vitalik Buterin, de oprichter van Ethereum, is een van zijn partners. Het bedrijf werd in 2015 opgericht om projecten met blockchain-ondersteuning te ondersteunen en financierde meer dan 50 startups, waaronder ZCash, Abbra en BlockOne.

fenbushi capital vitalik

Vitalik Buterin, oprichter van Ethereum, mede-oprichter van Fenbushi Capital.

vitalik buterin ethereum

7. HyperChain Capital: hyperchain.capital

HyperChain Capital, gevestigd in Singapore, is een multi-millon-dollar hedgefonds bekend van deelname aan de eerste ICO in 2013. Het bedrijf financierde een van de grootste ICO’s Tezos, Coindash, Ethereum, Bancor, RepublicProtocol en Aragon. Ethereum en Tezos zijn nog steeds super groot, vooral Ethereum staat nog altijd op plek nummer twee op de Coinmarketcap ranglijst.

8. InBlockChain (INB) www.inblockchain.com

INB is een van de meest invloedrijke blockchain-beleggingsondernemingen in China. Het bedrijf financierde de cryptoverkoop van Yunbi, Gong Xin Bao, ANEX Co., Ltd. en BigONE Exchange. Met 7 jaar ervaring als blockchainondernemers, hebben ze geïnvesteerd in meer dan 50 projecten die nauw contact hebben met de 100 meest invloedrijke mensen in de ruimte. Al deze projecten zijn bijna succesvol geworden. InBlockChain is dus een zeer succesvol crypto fonds.

9. Hashed www.hashed.com

HASHED is opgericht in 2017 en is het grootste pure crypto investeringsfonds en gemeenschapsbouwer in Korea. Hun #HashedLounge biedt investeerders en ontwikkelaars een kans om elkaar persoonlijk te ontmoeten en nieuwe baanbrekende ideeën en projecten te bespreken. Hashed is een seed venture-fonds dat investeert in bedrijven in een vroeg stadium en ICO’s. Het heeft versnelde projecten zoals Terra en ICON geholpen.

10. Coinsilium Group www.coinsilium.com

Coinsilium voegt kapitaal toe aan ontwikkelaars van blockchaintechnologieën en Fintech-bedrijven. Coinsilium was de eerste wereldwijde blockchain-accelerator voor IPO in 2015 ($ COIN: NEX Exchange). Coinsilium heeft zijn ervaring en een uitgebreid netwerk ingezet om toonaangevende blockchain-gebaseerde projecten over de hele wereld te adviseren. In december 2018 werd Consilium erkend als “een van de vooraanstaande adviesbureaus die er zijn” na een sterke opleving van zijn adviesactiviteiten. Het bedrijf financierde en adviseerde projecten zoals ICON, Olympia, Startup Token. ICON is een zeer mooi bedrijf met een zeer goede token.

Source: The Top 10 Most Active Crypto Funds

 

Eén gedachte over “10 grootste Crypto Fondsen

  1. Leuke lijst, maar hebben jullie een lijst van de 10 grootste crypto fondsen in Nederland?

    gr.

Reacties zijn gesloten.

Schuiven naar boven