Veel gestelde vragen

Benieuwd naar bepaalde elementen in de crypto wereld of over onze website? Lees alle veel gestelde vragen hier. We vullen ze vaak bij voor de compleetheid. 

Navigeer snel naar

Algemeen

Algemene vragen met algemene antwoorden

De website Crypto Fondsen Vergelijken is opgezet om investeerders in crypto currencie fondsen een zo goed mogelijk beeld te geven van deze fondsen. In de afgelopen jaren hebben wij veel scams gezien, veel nep fondsen en veel websites waarbij je geld heen stuurt en nooit weer terug krijgt. Vandaar deze website.

Met de techniek van Blockchain kunnen er hele grote problemen opgelost worden. Zo kunnen de banken uitgeschakeld worden voor een gedeelte en hebben mensen hun eigen geld in handen in een eigen wallet. Om een Blockchain te laten draaien zijn er tokens nodig, waarop de transacties op worden uitgevoerd. Daar komen dus de Crypto Currency kijken.

Cryptocurrencies

Vragen met betrekking tot de Cryptocurrencies

Er zijn duizenden Cryptocurrencies.

De fondsen die vergelijken hebben vele verschillende soorten cryptocurrencies. Veel fondsen hebben wel vaak crypto coins van de top 100 coins van Coinmarketcap.

Totaal zijn er meer dan 2000 cryptocurrencies. Al deze crypto coins zijn vermeld op coinmarketcap.com. Op dit moment is Bitcoin de aller grootste en daarna Ethereum en Ripple. Al deze crypotocurrencies zijn veel geld waar en veel mensen geven hier veel geld aan uit. De marketcap kan de komende jaren nog wel veel harder groeien dan verwacht.

Vergelijkingen

Vragen over vergelijkingen van de crypto fondsen

Ja, wij vergelijken met een professioneel team en vergelijken op verschillende elementen van het fonds. Deze elementen zijn terug te vinden in de tabel bij het vergelijken. Zo kun je zelf zien welke vergelijkingen we maken.

Fondsen

Vragen met betrekking tot de crypto fondsen

Ja, wij vergelijken alle Nederlandse crypto fondsen die er zijn. Mocht er één zijn die er nog niet tussen staat? Laat het ons weten, dan zetten wij deze er tussen.

Nee, maar als u ons laat weten welk fonds u wilt toevoegen, dan zorgen wij daar voor, samen komen we tot een prettige samenwerking. 

Ja, wij vergelijken ook alleen fondsen die geregistreerd staan bij de AFM, Autoriteit Financiele Markten. Dus u mag er van uit gaan dat al de partijen die wij vergelijken te vertrouwen zijn.

Ander vraagje?
Wij bevinden ons in Amsterdam

Wij werken vanuit Amsterdam. De plek waar de meest crypto fondsen zich bevinden. Ook meer exposure? Stuur ons een berichtje, of bel mail ons direct.

=

Schuiven naar boven