De Crypto Adviseur

Voor de juiste crypto strategie!

Op zoek naar een professionele Crypto Adviseur die u helpt bij het kopen van Bitcoins? Zoek niet verder en vraag naar de mogelijkheden van Crypto-fondsen.nl! Wij helpen graag bij het opzetten van een account en het kopen van bitcoins. De Crypto Adviseur van Crypto Fondsen staat voor u klaar!

Crypto Fondsen is al sinds 2013 actief in de Bitcoin wereld. Door de jaren heen en voornamelijk in de afgelopen 2 jaar heeft Crypto Fondsen zich gevormd tot een ware Bitcoin Guru. Als Bitcoin Adviseur geven wij géén handelsadvies, maar wel advies over de verschillende mogelijkheden van investeren , dat is naar ons inziens veel belangrijker. Omdat wij op deze manier de investeerder op lange termijn helpen, wat de beste strategie kan zijn voor bijvoorbeeld het kiezen van het juiste platform. Wij geven advies aan mensen die zich graag in de wereld van de Crypto Coins willen verdiepen en niet weten hoe dit moet. Het handelen in Bitcoins en andere crypto coins is niet moeilijk, maar het begin is altijd lastig. Waar begin je? 

Er zijn verschillende aanbieders voor verschillende assets. Een asset is een token die door een aanbieder wordt aangeboden op een Cryptocurrency platform. 

Een crypto adviseur geeft advies over verschillende manieren van investeren in de crypto wereld op de verschillende platformen. 

Kom kosteloos in contact met een Crypto Adviseur en wordt teruggebeld:

Hoe werkt het?

Wat doet de Crypto Adviseur

Wij als Crypto Adviseur geven niet advies wanneer u moet kopen en verkopen, maar wel wat de beste manier is van investeren. Als u wilt investeren voor lange termijn, ‘buy & hold’ dan raden wij een andere platform aan, dan wanneer u dagelijks wilt handelen met Bitcoin. 

Daarnaast weet de Crypto Adviseur ook alles af van Crypto Coin Exchanges en Offline wallets. Hoe kunt en misschien wel ‘moet’ u de Bitcoin op de meest veilige manier bewaren. 

De Bitcoin is namelijk de afgelopen jaren flink gestegen in waarde. Ook op lange termijn zal Bitcoin onderdeel zijn van het ecosysteem in Nederland. Daarom is het net als bij aandelen, goed om deze zorgvuldig te bewaren in zowel een online als een offline wallet.

bitcoin adviseur

Hoe werkt het?

Crypto Coin Adviseur naast Bitcoin

nu bitcoin advies

Kom in contact met een Crypto Adviseur. Wordt teruggebeld:

Naast Bitcoin Advies geven wij ook vele adviezen over andere crypto coins, waar deze het beste gekocht kunnen worden. Waaronder Ethereum en Litecoin zijn grote assets die op veel plekken te koop, zoals eerder gezegd, alleen advies over waar te koop, via een exchange of via een crypto fonds, maar geen koopmoment of verkoopmoment advies. 

Wil je hier ook graag meer informatie over, hoe je deze het beste kunt kopen en waar je deze het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de Bitcoin Adviseur voor het beste Crypto Advies!

Hoe werkt het?

In Nederland advies over crypto currency

Woon je in Nederland en wil je graag meer advies over crypto currency en dan met name advies over Bitcoin? Neem dan contact op met Crypto-fondsen.nl!

Wij verzorgen lezingen en presentaties over Bitcoin en andere coins. Daarom haast je niet, maar neem wel contact op met de beste Bitcoin Adviseur van Nederland voor alle info die je nodig hebt!

Hoe werkt het?

Advies over Crypto Fondsen

bitcoin advies

Sinds een aantal jaar verzamelen wij informatie over de verschillende crypto fondsen in Nederland. Wij geven daarin onafhankelijk advies op basis van resultaat en investeringsmogelijkheden.

Hoe kan je goed investeren? en hoe weet je of een crypto fonds betrouwbaar is? 

Welke valuta moeten we hebben?

Kennis van zaken met de autoriteit

Er is een autoriteit, de AFM die alles in de gaten houdt, zoals de risico’s van het beleggen in een crypto asset. Deze commissie moet er voor zorgen dat het risico van de belegger zo laag mogelijk kan zijn.

Door deze wetgeving vanuit de AFM, de autoriteit, is het publiek minder vatbaar voor de gevaren van de crypto asset. Indien de belegger wel in de problemen komt, dan moeten de assets zo weinig mogelijk verhandeld worden. Crypto assets blijven natuurlijk een gevaar, wij als Crypto specialisten willen ook graag de autoriteit zijn en moeten dat ook zijn, om te zorgen dat aanbieders niet te graai gaan met het geld van de investeerder. 

afm crypto beleggingsfonds

Hoe werkt het?

Contact opnemen met de Crypto Adviseur

Wilt u graag meer kennis en info over wat een Bitcoin Adviseur precies doet, over een bepaalde crypto asset, of wilt u er al één inschakelen? Neem contact met Crypto-Fondsen.nl, wij staan open voor publiek!

Kom in contact met een Bitcoin Adviseur. Wordt teruggebeld:

Schuiven naar boven