Bitcoin Adviseur

Op zoek naar een professionele Bitcoin Adviseur die u helpt bij het kopen van Bitcoins? Zoek niet verder en vraag naar de mogelijkheden van Crypto-fondsen.nl! Wij helpen graag bij het opzetten van een account en het kopen van bitcoins. Bitcoin Adviseur van Crypto Fondsen staat voor u klaar!

Crypto Fondsen is al sinds 2013 actief in de Bitcoin wereld. Door de jaren heen en voornamelijk in de afgelopen 2 jaar heeft Crypto Fondsen zich gevormd tot een ware Bitcoin Guru. Als Bitcoin Adviseur geven wij voornamelijk Bitcoin advies aan mensen die graag zich in de wereld van de Crypto Coins willen verdiepen, en niet weten hoe dit moet. Het handelen in Bitcoins en andere crypto coins is niet moeilijk, maar het begin is altijd lastig. 

Er zijn verschillende aanbieders voor verschillende assets. Een asset is een token die door een aanbieder wordt aangeboden op een platform. Een adviseur geeft advies over verschillende assets op de verschillende platformen. 

Kom in contact met een Bitcoin Adviseur. Wordt teruggebeld:

Hoe werkt het?

Wat doet de Bitcoin Adviseur

De Bitcoin Adviseur geeft vaak advies in wanneer u de Bitcoin moet kopen en wanneer u de Bitcoin moet verkopen. Daarnaast weet de Bitcoin Adviseur ook alles af van Crypto Coin Exchanges en Offline wallets. Hoe kunt en misschien wel ‘moet’ u de Bitcoin op de meest veilige manier bewaren. 

De Bitcoin is namelijk de afgelopen jaren flink gestegen in waarde. Dit zal naar mijn verwachting ook nog zo blijven de komende jaren. Daarom is het net als bij aandelen, goed om deze zorgvuldig te bewaren in zowel een online als een offline wallet.

bitcoin adviseur

Hoe werkt het?

Crypto Coin Adviseur naast Bitcoin

nu bitcoin advies

Naast Bitcoin Advies geven wij ook vele adviezen over andere crypto coins. Waaronde Ethereum en Litecoin zijn grote assets die nog vele procenten kunnen gaan stijgen de komende jaren.

Wil je hier ook graag meer informatie over, hoe je deze het beste kunt kopen en waar je deze het beste kunt kopen? Neem dan contact op met de Bitcoin Adviseur voor het beste Bitcoin Advies!

Kom in contact met een Bitcoin Adviseur. Wordt teruggebeld:

Hoe werkt het?

In Nederland advies over crypto currency

Woon je in Nederland en wil je graag meer advies over crypto currency en dan met name advies over Bitcoin? Neem dan contact op met Crypto-fondsen.nl!

Wij verzorgen lezingen en presentaties over Bitcoin en andere coins. Daarom haast je niet, maar neem wel contact op met de beste Bitcoin Adviseur van Nederland voor alle info die je nodig hebt!

Hoe werkt het?

Advies over Crypto Fondsen

bitcoin advies

Sinds een aantal jaar verzamelen wij informatie over de verschillende crypto fondsen in Nederland. Wij geven daarin onafhankelijk advies op basis van resultaat en investeringsmogelijkheden.

Hoe kan je goed investeren? en hoe weet je of een crypto fonds betrouwbaar is? 

Welke valuta moeten we hebben?

Kennis van zaken met de autoriteit

Er is een autoriteit, de AFM die alles in de gaten houdt, zoals de risico’s van het beleggen in een crypto asset. Deze commissie moet er voor zorgen dat het risico van de belegger zo laag mogelijk kan zijn.

Door deze wetgeving vanuit de AFM, de autoriteit, is het publiek minder vatbaar voor de gevaren van de crypto asset. Indien de belegger wel in de problemen komt, dan moeten de assets zo weinig mogelijk verhandeld worden. Crypto assets blijven natuurlijk een gevaar, wij als Crypto specialisten willen ook graag de autoriteit zijn en moeten dat ook zijn, om te zorgen dat aanbieders niet te graai gaan met het geld van de investeerder. 

afm crypto beleggingsfonds

Hoe werkt het?

Contact opnemen met de Bitcoin Adviseur

Wilt u graag meer kennis en info over wat een Bitcoin Adviseur precies doet, over een bepaalde crypto asset, of wilt u er al één inschakelen? Neem contact met Crypto-Fondsen.nl, wij staan open voor publiek!

Kom in contact met een Bitcoin Adviseur. Wordt teruggebeld:

Schuiven naar boven