DeFi Capital

DeFi Capital is gericht op beleggingen met een focus op decentralisatie. Ze hebben de missie om een duurzame en actieve bijdrage te leveren aan een financieel systeem gebaseerd op blockchaintechnologie. Het team heeft vele jaren ervaring en een uniek perspectief op de blockchainmarkt.

DeFi Capital Fonds.

Decentralized Finance (DeFi)

DeFi Capital

DeFi staat voor Decentralized Finance. Dit verwijst naar een financieel systeem die open en toegankelijk is voor iedereen. DeFi Capital wil een actieve rol spelen in dit nieuwe systeem en de financiële berdrijven die op blockchaintechnologie gebaseerd zijn.

Door de ervaring van het team is er een unieke beleggingsstrategie ontwikkeld met vooraf bepaalde verkoopmomenten. Wanneer de markt door beleggerssentimenten te risico vol wordt zal DeFi Capital stap-voor-stap hun posities terugbrengen om de belegger te beschermen en winst te realiseren.

DeFi Capital is een fulltime, volledig beheerd fonds met een expliciete focus op duurzaamheid. Zo hebben ze tegen de negatieve effecten van het proces dat bekend staat als ‘mining’ een compensatieregeling uitgewerkt. Deze maakt het mogelijk C02 neutraal te beleggen en zeker te zijn van de positieve bijdragen van het fonds.

Voor meer informatie, nieuws en blogs kijk op www.deficapital.nl of LinkedIn

Fonds eigenschappen
Minimale inleg € 100.000
Website deficapital.com
Plaats Utrecht
Bewaringskosten 0% (jaar)
Management Fee 2% (jaar)
Performance Fee 20% over het meerde,
na 15% rendement per jaar
Uitstapkosten 0%
Instapkosten 0%
Oprichting 2019

Contact.

Meer informatie ontvangen over DeFi Capital? Ontvang het gratis rapport over al onze Crypto Fondsen.

DeFi Capital Management B.V.

Kromme Nieuwegrach 66-70
3512HL Utrecht

Gratis rapport ontvangen