Crypto Index

Crypto Index is een zeer betrouwbare partij die in crypto currencies investeert. Dit fonds bestaat al lang en heeft een goed rendement. Crypto Index investeert in 30 verschillende tokens, waarbij ze regelmatig een herweging voor de tokens waarin ze willen investeren. Ze benoemen dat het belangrijk is om sector breed te investeren, om zo een goed verspreide portefeuille te creëren.

Het Crypto Index Fonds

De naam zegt het eigenlijk al, ze investeren in de 30 grootste crypto currencies die er op dit moment zijn. Dit heroverwegen ze elke 30 dagen. Op deze manier blijft het fonds divers en volgen ze de trend. Hierbij is ook het minimum bedrag € 100.500. Het Crypto Index Fonds heeft een lage beheervergoeding van 3% en bewaringskosten van 1%. Ook de performance fee staat op 0% en de in- en uitstapkosten staan maar op een kleine 0,5%. Dit zijn erg aantrekkelijk procentuele kosten die hier gemaakt worden.

Crypto Index is daarom een aantrekkelijk fonds voor de investeerder.

Waardeontwikkeling van uw portfolio van Crypto Index

Nadat u alle zaken rond heeft gemaakt bij Crypto Index, kunt u op de website volgen of uw portfolio daalt of stijgt. Op deze manier is het eenvoudig en leuk bij te houden om te zien wat uw crypto currencies nog waard zijn.

Vergelijk fonds
Categorie:

Informatie

Team

team crypto fondsen 2019

Evert Jan

Fonds Manager

Evert Jan is Fondsmanager

team crypto fondsen 2019

Evert Jan

Fonds Manager

Evert Jan is Fondsmanager

Extra informatie

Minimale inleg

€ 100.500

Airdrops

✓ Ja

Verschillende Coins

30 stuks

Bewaringskosten

1% per jaar

Management Fee

3% per jaar

Performance Fee

0%

Plaats

Rotterdam

Uitstapkosten

0.5 %

Website

www.crypto-index.nl

Instapkosten

0.5 %