Crypto Index

Crypto Index is een Nederlands crypto fonds en heeft de afgelopen 365 erg goed gepresteerd.

Crypto Index Fonds.

Crypto Index Fonds

Crypto Index

Crypto Index is een zeer betrouwbare partij die in crypto currencies investeert. Dit fonds bestaat al lang en heeft een goed rendement. Crypto Index investeert in 30 verschillende tokens, waarbij ze regelmatig een herweging voor de tokens waarin ze willen investeren. Ze benoemen dat het belangrijk is om sector breed te investeren, om zo een goed verspreide portefeuille te creëren.

De naam zegt het eigenlijk al, ze investeren in de 30 grootste crypto currencies die er op dit moment zijn. Dit heroverwegen ze elke 30 dagen. Op deze manier blijft het fonds divers en volgen ze de trend. Hierbij is ook het minimum bedrag € 100.500. Het Crypto Index Fonds heeft een lage beheervergoeding van 3% en bewaringskosten van 1%. Ook de performance fee staat op 0% en de in- en uitstapkosten staan maar op een kleine 0,5%. Dit zijn erg aantrekkelijk procentuele kosten die hier gemaakt worden.

Crypto Index is daarom een aantrekkelijk fonds voor de investeerder.

Waardeontwikkeling van uw portfolio van Crypto Index

Nadat u alle zaken rond heeft gemaakt bij Crypto Index, kunt u op de website volgen of uw portfolio daalt of stijgt. Op deze manier is het eenvoudig en leuk bij te houden om te zien wat uw crypto currencies nog waard zijn.

Fonds eigenschappen
Minimale inleg € 100.500
Airdrops ✓ Ja
Verschillende Coins 30 stuks
Bewaringskosten 1% per jaar
Management Fee 3% per jaar
Performance Fee 0%
Plaats Rotterdam
Uitstapkosten 0.5 %
Website www.crypto-index.nl
Instapkosten 0.5 %

Het Crypto Index Fonds volgt een index in de dertig grootste crypto-assets volgens marktkapitalisatie. Elke maand herbalanceren zij, waarbij een component nooit meer dan 20% van de index mag beslaan. Zo blijft het fonds divers.

[wpdatachart id=5]

Contact.

Meer informatie ontvangen over Crypto Index Fonds? Ontvang het gratis rapport over al onze Crypto Fondsen.

Crypto Index BV

Weena-Zuid 130
3021NC Rotterdam

Gratis rapport ontvangen