Cryptica Capital

Cryptica Capital is een fonds die belegt in crypto currencies en waarbij de CEO Livaneli Yildiran is. Livaneli Yildiran heeft ooit gezegd dat hij van € 100, meer dan een miljoen zou gaan maken en dat is gelukt. Livaneli Yildiran heeft nu Cryptica Capital opgericht en wil hiermee als crypto beleggingsfonds meer mensen blij maken met het beleggen in crypto currencies.

Deskundigen bij Cryptica Capital

Er zijn bij Cryptica Capital verschillende deskundigen aanwezig die het fonds beheren. Ook bij Cryptica Capital kun je met een inleg vanaf € 100.000 mee doen. Daarbij hebben ze een bewezen rendement en is dit na te lezen op de website. Het fonds heeft een erg actief fondsbeheer die dagelijks bezig is met het optimaliseren van de fondsen die zij beheren.

Persoonlijke aanpak bij Cryptica Capital

Het crypto beleggingsfonds Cryptica Capital heeft een erg persoonlijke aanpak waarbij ze kwaliteit boven kwantiteit opzetten. Ze zetten de investeerders boven alles en willen een zo goed mogelijk rendement voor de investeerder. Daarbij hebben ze een lage management fee van 2%, maar wel een hoge performance fee van 20%.

Vergelijk fonds
Categorie:

Extra informatie

Website

cryptica.capital

Plaats

Rotterdam

Performance Fee

20%

Management Fee

2% per jaar

Instapkosten

0