Caltrix Capital

Caltrix Capital is een crypto fonds die weet wat ze wil en waar ze naar toe willen. Het ideale investeerders profiel van hun klanten is dat de klant minimaal 3 jaar wil investeren in de crypto currency. De investeerder moet weten dat het een hoog risicio is om in het crypto fonds van Caltrix Capital te investeren, maar de beloningen kunnen ook erg hoog zijn.

Uiteraard kunnen er verliezen op treden en winst is niet gegarandeerd.

Caltrix Capital.

Caltrix Capital

Caltrix Capital Fonds

Caltrix werd begin 2018 opgericht door voormalige werknemers van The Boston Consulting Group en Rabobank International GFM. Dit heeft het team gedaan op basis van een passie voor technologie, financiële markten en ondernemerschap. Echte entrepreneurs dus. Het team bestaat uit Bram Haenraets, Joost Kamermans en Tommy Quite. Zij hebben professionele achtergronden op verschillende gebieden in de financiële sector. Zij zijn technologie ondernemers en zij investeren alleen in markten en verschillende technologieën die ze zelf helemaal begrijpen. Uiteindelijk is Caltrix Capital een team van specialisten en ondernemers die weten waar ze naar toe willen en wat ze willen bereiken.

Oprichting

Caltrix Capital is een digitale asset manager opgericht in 2018 door Joost Kamermans en Bram Haenraets, ex-werknemers van respectievelijk de Boston Consulting Group en Rabobank International.

Fonds eigenschappen
Minimale inleg € 100.000
Plaats Utrecht
Management Fee 2% per jaar
Performance Fee 20% wekelijks
Website www.caltrixcapital.com

Contact.

Meer informatie ontvangen over Caltirx Capital? Ontvang het gratis rapport over al onze Crypto Fondsen.

Caltrix Capital BV

Oudenoord 330
3513EX Utrecht

Gratis rapport ontvangen