Blockchain Traders

Blockchain Traders is een grote partij die al sinds 2017 actief in de Crypto wereld. De oprichters van Blockchain Traders zijn zelf al veel langer bekend in de crypto wereld. Blockchain Traders heeft als doel een mooi investeringsbeleid neer te zetten om te investeren in verschillende bedrijven binnen de Blockchain wereld. Zij hebben een winst van ongeveer 25% per jaar.

Doel Blockchain Traders:

“Door middel van een gespreid investeringsbeleid en door snel in te spelen op ontwikkelingen binnen Blockchain, de cryptocurrency markt op strategisch uitgedachte wijze outperformen met minimaal 25% per jaar.”

 

Oprichters van Blockchain Traders

Blockchain Traders is opgericht door Michel van der Steeg en Justin Kool. Voordat zij Blockchain Traders oprichten waren ze al ervaren crypto traders. Ook het meedoen in verschillende ICO’s was iets wat zij al vaak deden. Zelfs het minen van crypto currencies is een element in de crypto wereld die zij ook hebben gedaan.

Vergelijk fonds
Categorie:

Fondsen Blockchain Traders

Blockchain Traders heeft twee verschillende crypto fondsen.

  • BlockchainTraders Fonds A
  • BlockchainTraders Fonds B

BlockchainTraders Fonds A is beschikbaar voor iedereen en Fonds B is alleen op uitnodiging beschikbaar. Het grote verschil zit hem in de inleg van beide fondsen. Voor fonds B, waarvoor je gevraagd moeten worden, is een minimale inleg van € 20.000 noodzakelijk. Daarbij is er voor Fonds A een minimale inleg van € 100.000 nodig.

Extra informatie

Minimale inleg

€ 100.000

Airdrops

✓ Ja

Verschillende Coins

30 stuks

Minimale looptijd

1 jaar

Instapkosten

€ 845,-

Management Fee

0,4% per kwartaal

Performance Fee

15%

Website

blockchaintraders.nl

Plaats

Apeldoorn