BitCapital

Bitcapital is een Nederlands crypto fonds die al sinds 2018 bestaat. Eeron Pieren, oprichter van Bitcapital is al lange tijd actief in de aandelenwereld en optiehandel.

bitcapital
bitcap.nl

BitCapital Fonds.

BitCapital

BitCapital

BitCapital is een fonds dat al lang bestaat en wil zich echt bewijzen in de wereld van de crypto currencies. Eron Pieren, oprichter van BitCapital is altijd al in de financiele wereld actief geweest en heeft voornamelijk in de aandelen- en optiehandel zich voortbewogen voordat crypto currencies op zijn pad kwam.

Naast Eron Pieren hebben zij Maup Voragen in het team van BitCapital. Maup is de crypto research specialist en zorgt dat alle grafieken van de coins goed worden onderzocht. Hij is de strateeg van het tema die zorgt voor een goed beeld, welke coins welke potentie heeft. Als derde in het team heeft BitCapital Peter-Paul de Leeuw, strategisch adviseur. Peter-Paul kijkt naar de lange termijn van de crypto currencies en zorgt dat hij daarmee uit de voeten komt binnen BitCapital.

Werkwijze BitCapital

Twee keer per jaar gaat her fonds heroverwegen waar in ze willen investeren. Dit doen ze op 1 januari en op 1 juli. Zij zorgen altijd voor een juiste spreiding in hun portfolio. BitCapital investeert voornamelijk in de grootste crypto currencies. Dit zijn Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash en litecoin als voorbeeld. Uiteraard kan dit verschillen in de toekomst en kan het rendement per crypto coin anders worden dan verwacht.

Fonds eigenschappen
Airdrops ✓ Ja
Minimale inleg € 1.000
Verschillende Coins 10 stuks
Uitstapkosten 3%
Management Fee tot € 5.000, 3% / € 5.000, 0%
Performance Fee 10%
Plaats Amsterdam
Website www.bitcap.nl

Contact.

Meer informatie ontvangen over BitCapital? Ontvang het gratis rapport over al onze Crypto Fondsen.

BitCapital

Ceintuurbaan 440
1074EC Amsterdam

Gratis rapport ontvangen