BitCapital

BitCapital is een fonds dat al lang bestaat en wil zich echt bewijzen in de wereld van de crypto currencies. Eron Pieren, oprichter van BitCapital is altijd al in de financiele wereld actief geweest en heeft voornamelijk in de aandelen- en optiehandel zich voortbewogen voordat crypto currencies op zijn pad kwam.

Naast Eron Pieren hebben zij Maup Voragen in het team van BitCapital. Maup is de crypto research specialist en zorgt dat alle grafieken van de coins goed worden onderzocht. Hij is de strateeg van het tema die zorgt voor een goed beeld, welke coins welke potentie heeft. Als derde in het team heeft BitCapital Peter-Paul de Leeuw, strategisch adviseur. Peter-Paul kijkt naar de lange termijn van de crypto currencies en zorgt dat hij daarmee uit de voeten komt binnen BitCapital.

Werkwijze BitCapital

Twee keer per jaar gaat her fonds heroverwegen waar in ze willen investeren. Dit doen ze op 1 januari en op 1 juli. Zij zorgen altijd voor een juiste spreiding in hun portfolio. BitCapital investeert voornamelijk in de grootste crypto currencies. Dit zijn Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash en litecoin als voorbeeld. Uiteraard kan dit verschillen in de toekomst en kan het rendement per crypto coin anders worden dan verwacht.

Vergelijk fonds
Categorie:

Extra informatie

Airdrops

✓ Ja

Minimale inleg

€ 10.000

Verschillende Coins

10 stuks

Uitstapkosten

3%

Management Fee

tot € 5.000, 3% / € 5.000, 0%

Performance Fee

10%

Plaats

Amsterdam

Website

www.bitcap.nl