Crypto Fondsen

Check hier alle crypto fondsen die wij vergelijken.

Crypto Index
crypto-index.nl

Het Crypto Index Fonds volgt een index in de dertig grootste crypto-assets volgens marktkapitalisatie. Elke maand herbalanceren we, waarbij een component nooit meer dan 20% van de index mag beslaan. Zo blijft het fonds divers.

 

Fonds: 'Crypto Index'

Blockchain Traders
blockchaintraders.nl

Het Crypto Index Fonds volgt een index in de dertig grootste crypto-assets volgens marktkapitalisatie. Elke maand herbalanceren we, waarbij een component nooit meer dan 20% van de index mag beslaan. Zo blijft het fonds divers.

 

Fonds: 'Blockchain Traders'

Bitcapital
bitcap.nl

Bitcapital is een Nederlands crypto fonds die al sinds 2018 bestaat. Eeron Pieren, oprichtern van Bitcapital is al lange tijd actief in de aandelenwereld en optiehandel

Lees snel alle informatie over dit crypto fonds.

Fonds: 'Bitcapital'

Caltrix Capital
www.caltrixcapital.com

Caltrix Capital is al langere tijd actief in de crypto wereld. Deze ondernemers zijn gevestigd in Utrecht en hebben ook veel vertrouwen in de crypto wereld. Bekijk alle informatie over dit fonds.

 

Fonds: 'Caltrix Capital'

Cryptica Capital
cryptica.captial

Cryptica Capital is een bedrijf dat graag deel wil uitmaken de regulieren financiele systemen in Nederland. Oprichter Livaneli Yildiran is bekend van tv waarin hij vertelde dat hij van € 100 meer dan 1 miljoen euro heeft gemaakt.

 

Fonds: 'Cryptica Capital'

Crypto Beheerfonds
cryptobeheerfonds.nl

Crypto Beheerfonds is een fonds die al een aantal jaar bestaat.

 

Fonds: 'Crypto Beheerfonds'

Icoinic
icoinic.nl

Icoinic is een fonds uit Amsterdam die in 2017 is opgericht. Zij hebben een plek gekregen op de Beurs van Berlage. De ideale plek voor een crypto fonds. Zo kunnen beleggers in aandelen even spieken bij Icoinic om zo te zien wat voor winsten er met de crypto coins wordt gemaakt.

 

Fonds: 'Icoinic'

Maven 11
maven11.com

Maven 11 Capital is een crypto fonds uit 2015 en is één van de eerste officiële geregistreerde investeringsbedrijven, die gericht is op het investeren in blockchain technologie.

 

Fonds: 'Maven 11 Capital'

Uw fonds hier?
uw-crypto-fonds.nl

Uw crypto fonds ook hier op de lijst? Zo krijgt u meer naamsbekendheid en kunt u uw resultaten laten zien aan toekomstige crypto investeerders. Meld daarom snel uw fonds aan.

 

Uw fonds aanmelden