Litebit Exchange

Litebit.eu is één van de oudste crypto platformen uit Nederland. Al sinds 2013 is Litebit op de markt en daarbij zijn ze nog steeds erg populair onder de crypto volgelingen. Maar wat maakt Litebit nou zo interessant? Lees snel verder.

Alle informatie over Litebit die je moet weten

Litebit Exchange info

Litebit is sinds 2013 al elk jaar aan het groeien. Gevestigd in Rotterdam met meer dan 100 personeel doen ze het nog steeds erg goed. Doordat de accountpagina van Litebit zo goed werkt en de usability steeds aan het verbeteren is, blijven de klanten ook komen. Lees over Litebit op https://www.litebit.eu/nl/over-litebit  

Licenties Litebit

Inmiddels zijn er continu regeltjes, zo ook voor crypto brokers. Litebit is daarom ook geregistreerd bij de De Nederlandse Bank, DNB. Hiermee hebben ze de licentie om crypto te kopen van Nederlanders en crypto te verkopen aan Nederlanders. Naast de Nederlandse licentie, heeft Litebit.eu ook licenties in Frankrijk, België en Oostenrijk.

Aanmelden kan binnen 5 minuten

Aanmelden op Litebit

Jouw Bitcoin snel kopen? Doe dit dan op één van de volgende manieren: 

De beschikbare coins op Litebit

Welke cryptocoins staan op Litebit

Op Litebit staan vele coins die je kunt kopen en verkopen. Natuurlijk zijn de bekende tokens er te verhandelen, zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple. Maar ook iets minder bekende tokens, zoals Moonriver, Kusama en Audius zijn te verhandelen op Litebit.eu. Inmiddels staan er ongeveer 70 coins op de crypto exchange Litebit. 

altijd op de hoogte van het laatste Litebit Platform nieuws

Litebit nieuws

floki inu litebit
litebit

Floki Inu verkrijgbaar op Litebit exchange!

#FLOKI heeft zojuist zijn eerste Euro-notering gekregen — op het grote cryptoplatform Litebit! Litebit is een toonaangevend Europees #crypto handelsplatform met meer dan 1 miljoen gebruikers. Met deze aanbieding kunt u nu rechtstreeks $FLOKI kopen

Lees verder »

De voordelen van de Litebit Exchange

De 3 pijlers van de Litebit exchange: 

Veilig: LiteBit is de plek waar jouw crypto en transacties veilig zijn. Bewaar jouw crypto’s veilig in je eigen wallet.

Simpel: We willen het zo simpel mogelijk maken. Koop Bitcoin en andere crypto op een snelle en veilige manier met een vertrouwde betaalmethode.

Persoonlijk: Onze klanten verdienen de best mogelijke service. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je zo goed mogelijk te helpen.

1. Gedecentraliseerd

Bitcoin is gedecentraliseerd en staat volledig los van banken of overheden.

2. transparant

Bitcoin is transparant; de informatie op de blockchain is wereldwijd inzichtelijk en kan niet gemanipuleerd worden

3. Voor iedereen

Bitcoin is toegankelijk voor iedereen; iedereen kan Bitcoin kopen, Bitcoin verkopen of Bitcoin overschrijven naar iemand anders.

4. Wereldwijd

Bitcoin maakt het mogelijk om wereldwijd direct transacties te voldoen zonder dat de ontvanger dagen hoeft te wachten op het geld.

5. Anoniem

Het is mogelijk om je transacties anoniem te voldoen. Er is namelijk geen naam aan je rekening of transacties gekoppeld.

6. Winst maken

Wanneer de koers van Bitcoin stijgt, kun je jouw Bitcoin verkopen tegen winst. Hiermee is Bitcoin niet alleen een betaalmiddel, maar ook een investering waar je geld mee kunt verdienen.

Andere belangrijke voordelen van Litebit zijn:

  • 15+ Nationaliteiten
  • 100+ Professionals aan het werk
  • Ze hebben totaal 9500+ Pingpong duels gespeeld

Functies van Litebit

Litebit Functies op het platform

Litebit.eu is continu op zoek naar nieuwe features om het platform uit te breiden en zo de meest optimale gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker te krijgen. 

Veel gestelde vragen

Onze Litebit FAQ

Het maken van een Litebit account is zeer gebruiksvriendelijk en kan al binnen een paar minuten. Daarom kun je vandaag nog jouw crypto aankopen op Litebit.eu. 

Ja, Litebit is geregistreerd bij de DNB en heeft alle licenties om crypto te kopen en te verkopen. 

Ja, Litebit doet er alles aan om jouw crypto veilig in de wallets te bewaren en ontvangen en versturen. Veilig staat hoog in het vaandel bij Litebit.eu!

Je kunt op Litebit op verschillende manieren betalen voor je cryptovaluta. Dit zijn:

  • iDeal
  • SEPA Bankwire
  • Credit Card
  • Bancontant
  • EPS uberweisung
  • Carte Bancaire

Check alle Crypto Fondsen om eenvoudig te investeren

Crypto Fondsen helpen jouw eenvoudig!

Schuiven naar boven