Kucoin Exchange

Communiceer met wereldwijde crypto-investeerders en krijg toegang tot actueel en vertrouwd cryptonieuws. 10 miljoen Wereldwijde investeerders

Alle informatie over Kucoin Exchange die je moet weten

Kucoin Exchange info

Kucoin is een gerenommeerde cryptocurrency-exchange die bekend staat om zijn veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en hoge liquiditeit. Het platform is gelanceerd in september 2017 door een team van ervaren blockchaindeskundigen en biedt een uitgebreide selectie van populaire cryptocurrencies, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Kucoin Shares en meer. Kucoin heeft sinds zijn lancering een snelle groei doorgemaakt en is nu een van de meest populaire cryptocurrency-exchanges ter wereld.

Aanmelden kan binnen 5 minuten

Aanmelden op Kucoin Exchange

Jouw Bitcoin snel verkopen? Doe dit dan op één van de volgende manieren: 

Check alle cryptocurrencies op de exchange

Welke cryptocoins staan op Kucoin Exchange

Bij Kucoin, de toonaangevende cryptobeurs waar je vele verschillende soorten tokens kunt verhandelen. De uitgebreide lijst van beschikbare tokens bevat onder andere Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), KuCoin Shares (KCS), en vele andere populaire altcoins.

Ze bieden ook unieke functies zoals onze eigen KCStoken, dat je kunt gebruiken om kortingen te krijgen op tradinggeld, en onze stortingbonussen, waarmee je extra tokens kunt ontvangen wanneer je geld stort.

Dus als je op zoek bent naar een uitgebreide en gebruiksvriendelijke cryptobeurs, dan is Kucoin de perfecte keuze!

altijd op de hoogte van het laatste Kucoin Exchange nieuws

Kucoin nieuws

De voordelen van Kucoin Exchange

In 2017 werd de Kucoin Exchange opgericht in Hong Kong. Het Kucoin-team had de visie om een ​​crypto-uitwisseling van wereldklasse te creëren, die zijn gebruikers uitzonderlijke veiligheid, betrouwbaarheid en liquiditeit zou bieden.

De Kucoin Exchange werd al snel een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld, met meer dan 5 miljoen gebruikers uit meer dan 200 landen.

Het Kucoin-team bestaat uit ervaren professionals uit verschillende sectoren, waaronder financiën, internettechnologie en marketing.

De Kucoin Exchange biedt een verscheidenheid aan functies die het tot een van de meest gebruiksvriendelijke beurzen ter wereld maken.

De Kucoin Exchange is gebouwd bovenop de Kucoin Blockchain, een vork van de Bitcoin-blockchain. De Kucoin Blockchain biedt een aantal voordelen ten opzichte van de Bitcoin-blockchain, waaronder hogere transactiesnelheden, lagere kosten en meer veiligheid.

De Kucoin Exchange is ook een van de weinige beurzen die een mobiele app biedt, waarmee gebruikers onderweg kunnen handelen.

Het Kucoin-team innoveert voortdurend en voegt nieuwe functies toe aan de Kucoin Exchange. Enkele van de nieuwste toevoegingen zijn de introductie van margehandel, OTC-handel en ondersteuning voor een aantal nieuwe cryptocurrencies.

De Kucoin Exchange is toegewijd om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden. Naast het aanbieden van een verscheidenheid aan functies, biedt het Kucoin-team ook 24/7 klantenondersteuning.

De Kucoin Exchange is een veilige manier om cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen. Het Kucoin-team zet zich in om de activa van zijn gebruikers te beschermen en een veilig platform te bieden waarop gebruikers kunnen handelen.

1. Gedecentraliseerd

Bitcoin is gedecentraliseerd en staat volledig los van banken of overheden.

2. transparant

Bitcoin is transparant; de informatie op de blockchain is wereldwijd inzichtelijk en kan niet gemanipuleerd worden

3. Voor iedereen

Bitcoin is toegankelijk voor iedereen; iedereen kan Bitcoin kopen, Bitcoin verkopen of Bitcoin overschrijven naar iemand anders.

4. Wereldwijd

Bitcoin maakt het mogelijk om wereldwijd direct transacties te voldoen zonder dat de ontvanger dagen hoeft te wachten op het geld.

5. Anoniem

Het is mogelijk om je transacties anoniem te voldoen. Er is namelijk geen naam aan je rekening of transacties gekoppeld.

6. Winst maken

Wanneer de koers van Bitcoin stijgt, kun je jouw Bitcoin verkopen tegen winst. Hiermee is Bitcoin niet alleen een betaalmiddel, maar ook een investering waar je geld mee kunt verdienen.

Veel gestelde vragen

Onze Kucoin FAQ

Hier leer je hoe je een Kucoinaccount aanmaakt. Kucoin is een populaire cryptocurrencyuitwisseling die veel verschillende munten biedt. Het aanmaken van een Kucoinaccount is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Volg de onderstaande stappen om je Kucoinaccount aan te maken:

  1. Stap 1: Ga naar de Kucoinwebsite en klik opRegistreren“.
  2. Stap 2: Vul je emailadres in en kies een veilig wachtwoord.
  3. Stap 3: Klik opRegistreren om je account aan te maken.
  4. Stap 4: Je ontvangt een bevestigingsmail met een link om je account te activeren. Klik op de link om je account te activeren.
  5. Stap 5: Je Kucoinaccount is nu geactiveerd en je kunt inloggen met je emailadres en wachtwoord.

Ja, de Kucoin Exchange is heel betrouwbaar, aangezien zij vele beveiligingsmaatregelen treffen. Je moet je eigen account veilig maken door 2fa in te stellen. Ook staan zijn garant als de exchange wordt gehacked. 

Je kunt op Kucoin Exchange op verschillende manieren betalen. Ze bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

  • Credit Card
  • Debit Card
  • Prepaid cards
  • Visa
  • MasterCard.

Check alle Crypto Fondsen om eenvoudig te investeren

Crypto Fondsen helpen jouw eenvoudig!

Schuiven naar boven