Bitonic Exchange

Bitonic is een bitcoinbedrijf dat is opgericht in september 2012. Het is een van de eerste bedrijven in Nederland die zich heeft toegelegd op de bitcoinmarkt.

Alle info van Bitonic

Bitonic Exchange info

Bitonic is een exchange voor bitcoins die gebruikers in staat stelt hun bitcoins te kopen en verkopen. De uitexchange wordt gedreven door een webbased platform en een Android-app.

Bitonic is een uitstekende keuze voor beleggers vanwege de volgende redenen:

-Bitonic is een van de eerste bedrijven in Nederland die zich heeft toegelegd op de bitcoinmarkt. Dit betekent dat het bedrijf al veel ervaring heeft opgedaan en weet hoe de markt werkt.

-Bitonic heeft een webbased platform en een Android-app. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om de exchange te gebruiken.

-Bitonic heeft een eigen wallet service. Dit betekent dat beleggers hun bitcoins veilig kunnen opslaan bij het bedrijf.

-Bitonic biedt 24/7 support. Dit betekent dat beleggers altijd hulp kunnen krijgen als ze problemen ondervinden met de exchange.

Bitonic is opgericht in september 2012. Het bedrijf heeft sindsdien snel gegroeid en heeft inmiddels meer dan 100.000 gebruikers.

Aanmelden kan binnen 5 minuten

Aanmelden op Bitonic

Jouw Bitcoin snel verkopen? Doe dit dan op één van de volgende manieren: 

Check alle cryptocurrencies op de exchange

Welke cryptocoins staan op Bitonic

Er staan vele coins op Bitonic , waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple. Check hier een aantal coins. 

altijd op de hoogte van het laatste Bitonic Exchange nieuws

Bitonic nieuws

De voordelen van Bitonic Exchange

Bitcoin heeft diverse voordelen ten opzichte van reguliere valuta. Mede daardoor is de waarde van de digitale munt zo enorm hard gestegen in waarde. Veel van de vroege instappers zijn inmiddels miljonair geworden.

1. Gedecentraliseerd

Bitcoin is gedecentraliseerd en staat volledig los van banken of overheden.

2. transparant

Bitcoin is transparant; de informatie op de blockchain is wereldwijd inzichtelijk en kan niet gemanipuleerd worden

3. Voor iedereen

Bitcoin is toegankelijk voor iedereen; iedereen kan Bitcoin kopen, Bitcoin verkopen of Bitcoin overschrijven naar iemand anders.

4. Wereldwijd

Bitcoin maakt het mogelijk om wereldwijd direct transacties te voldoen zonder dat de ontvanger dagen hoeft te wachten op het geld.

5. Anoniem

Het is mogelijk om je transacties anoniem te voldoen. Er is namelijk geen naam aan je rekening of transacties gekoppeld.

6. Winst maken

Wanneer de koers van Bitcoin stijgt, kun je jouw Bitcoin verkopen tegen winst. Hiermee is Bitcoin niet alleen een betaalmiddel, maar ook een investering waar je geld mee kunt verdienen.

Meer Bitonic Exchange Info

Actief sinds 2012, Bitonic is het platform om snel en betrouwbaar bitcoins te kopen en verkopen met iDEAL en SEPA. Bitcoins worden altijd direct uit voorraad verkocht en tegen de vermelde prijs geleverd. Er zijn geen extra of verborgen kosten van toepassing op onze zeer concurrerende prijzen. Kopen en verkopen zonder de risico’s van een wisselende wisselkoers.

Veel gestelde vragen

Onze Bitonic FAQ

Een Binance account aanmaken is erg simpel. Bezoek de officiële website en klik op ‘registreren’. Hierna vul je je e-mailadres in en kies je je wachtwoord. Let er goed op dat je een sterk wachtwoord kiest, om je investeringen zo goed mogelijk te beveiligen. Vervolgens kun je je gebruikersnaam kiezen. Waarna je de algemene voorwaarden bevestigd hebt, kun je inloggen op de website en in de app. Hierna kun je je two-factor-authentication instellen via SMS of Google Authenticator. Ook moet je een aantal documenten uploaden, als onderdeel van de ‘Know Your Customer’ regulaties waar Binance aan moet voldoen om in ons land zijn diensten aan te mogen bieden. Hierbij kun je denken aan een kopie rijbewijs, je adres en een poststuk wat aantoont dat je daadwerkelijk woonachtig bent op het adres.

Hackers zien bekende online exchanges natuurlijk als een mooi doelwit. De beveiliging van Binance lijkt echter zeer goed op orde te zijn; Binance bleek al eerder bestand tegen cyberattacks. Ook heeft Binance een eigen fonds waarin het bedrijf regelmatig een deel van de gerealiseerde winst stort. Dit fonds kan worden ingezet om eventuele verloren tegoeden – als gevolg van een succesvolle hack – aan te vullen. Ook biedt het bedrijf een miljoenenbedrag aan mensen aan die bruikbare tips aan het platform bieden om de veiligheid van de exchange te verhogen. Binance is een van de weinige exchanges die dergelijke maatregelen tot op dit niveau neemt. Ook wordt er door de exchange actief gecommuniceerd met de gebruikers, zowel bij nieuwe functionaliteiten als bij ervaren problemen. Vanwege de transparantie en de uitgebreide voorzorgsmaatregelen die de exchange treft, wordt Binance door veel mensen in de crypto community gezien als één van de betrouwbaarste exchanges.

Je kunt op Binance op verschillende manieren betalen. De exchange biedt de volgende betaalmogelijkheden aan:

  • Credit of debit card
  • iDeal
  • SEPA Bankoverschrijving
  • Adv Cash
  • Flutterwave
  • Etana
  • Simplex
  • Ininal
  • GEO Pay

Check alle Crypto Fondsen om eenvoudig te investeren

Crypto Fondsen helpen jouw eenvoudig!

Schuiven naar boven