Bitfinex Exchange

Bitfinex is een online exchange die zich richt op de handel in digitale valuta. Het is een van de grootste exchanges in zijn soort en biedt een uitgebreide reeks handelsmogelijkheden, waaronder spot- en marginhandel, derivatenhandel en een over-the-counter (OTC) markt. Bitfinex is gevestigd in Hong Kong en maakt gebruik van een multi-sig wallet-systeem om de beveiliging van fondsen te verbeteren.

Alle informatie over Bitfinex die je moet weten

Bitfinex Exchange info

Bitfinex is een online platform voor Bitcoin en andere digitale valuta‘s. Het is een van de grootste en meest toonaangevende handelsbeurzen voor cryptocurrencies. Bitfinex biedt een unieke ervaring voor handelaren en investeerders in digitale valuta. Het platform is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de meest veeleisende handelaren.

Aanmelden kan binnen 5 minuten

Aanmelden op Bitfinex

Jouw Bitcoin snel verkopen? Doe dit dan op één van de volgende manieren: 

Check alle cryptocurrencies op de exchange

Welke cryptocoins staan op Bitfinex?

Bitfinex is een Bitcoin en cryptocurrency exchange die handel in verschillende tokens toestaat. De tokens die je kunt verhandelen op Bitfinex zijn Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, EOS, Ripple, NEO, IOTA, Monero, Dash, Santiment, OmiseGO, Eidoo, Qtum, ETP, Zcash, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, TRON, 0x, QASH, Qtum, Time New Bank, Status, YOYOW, AidCoin, SpankChain, FunFair, Augur, Basic Attention Token, Melon, Decentraland, SingularDTV, Lisk, Eidoo, IOSToken, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, EOS, Dash, Zcash, Monero, Bitcoin Gold, IOTA, OmiseGO, Santiment, Qtum, Eidoo, Qtum, YOYOW, Augur, Basic Attention Token, FunFair, Decentraland, Lisk, SingularDTV, Status, Melon, IOSToken

altijd op de hoogte van het laatste Bitfinex Exchange nieuws

Bitfinex nieuws

De voordelen van Bitfinex Exchange

De bitfinex-exchange is een van de grootste en meest populaire cryptocurrency-exchanges. Het biedt een scala aan handelsparen, lage kosten, een eigen token (LFinex) en een veilige en gebruiksvriendelijke platform.

1. Gedecentraliseerd

Bitcoin is gedecentraliseerd en staat volledig los van banken of overheden.

2. transparant

Bitcoin is transparant; de informatie op de blockchain is wereldwijd inzichtelijk en kan niet gemanipuleerd worden

3. Voor iedereen

Bitcoin is toegankelijk voor iedereen; iedereen kan Bitcoin kopen, Bitcoin verkopen of Bitcoin overschrijven naar iemand anders.

4. Wereldwijd

Bitcoin maakt het mogelijk om wereldwijd direct transacties te voldoen zonder dat de ontvanger dagen hoeft te wachten op het geld.

5. Anoniem

Het is mogelijk om je transacties anoniem te voldoen. Er is namelijk geen naam aan je rekening of transacties gekoppeld.

6. Winst maken

Wanneer de koers van Bitcoin stijgt, kun je jouw Bitcoin verkopen tegen winst. Hiermee is Bitcoin niet alleen een betaalmiddel, maar ook een investering waar je geld mee kunt verdienen.

Extra Bitfinex Exchange Info

Bitfinex Functies op het platform

Bitfinex is een exchange waar je bitcoins, litecoins en altcoins kan kopen en verkopen. De website is bedoeld voor gebruikers die ervaring hebben met Bitcoin en andere cryptocurrencies. Bitfinex is een uitwisseling die zich richt op de handel in Bitcoin. De site biedt handelaren de mogelijkheid om in te spelen op de prijsvolatiliteit van Bitcoin. Er zijn twee soorten accounts die je kunt aanmaken: eenexchange account en eentrading account‘. Eenexchange account is een account waarmee je cryptocurrency kunt kopen en verkopen. Eentrading account is een account waarmee je handelt in cryptocurrency.

Trading account

Bitfinex heeft een trading account, waarop je kunt trading, dit zorgt er voor het veilig is. 

Bitfinex is een van de grootste cryptocurrencybeurzen ter wereld, met een handelsvolume van meer dan $ 1 miljard per dag.

bitfinex trading account
bitfinex handelsplatform

Exchange account

Op je exchange kan je Bitcoin en andere tokens kopen of verkopen en in je wallet bewaren. 

Als je wilt handelen, moet je crypto van je exchange account naar trading account verplaatsen. Veel succes!

Veel gestelde vragen

Onze Bitfinex FAQ

Een account aanmaken op Bitfinex is zo gebeurt in slechts enkele minuten. Ga naar bitfinex.com en open een account. 

De bitfinex exchange is heel betrouwbaar! Je kunt er zonder problemen op, mits je wel met 2fa je eigen account veilig maakt. 

Bitfinex is een bitcoinbeurs die handel mogelijk maakt in verschillende valuta‘s. De beurs is gevestigd in Hong Kong en maakt gebruik van een multisig walletsysteem om de veiligheid van de gebruikers te garanderen. Het platform is bedoeld voor gebruikers die hun eigen handelssignalen willen uitvoeren of die willen profiteren van de signalen van anderen. De beurs heeft een eigen token, de BFX, die gebruikers kunnen kopen om kortingen te krijgen op handelskosten.

Je kunt op Bitfinex betalen met: 

  • Mastercard
  • Paypay
  • Visa
  • Credit Card

 

Check alle Crypto Fondsen om eenvoudig te investeren

Crypto Fondsen helpen jouw eenvoudig!

Schuiven naar boven