Is Bithumb Mobi een crypto scam website

Is Bithumb Mobi een Crypto Scam Website?

 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare crypto exchange om te investeren, is het belangrijk om te weten welke platforms veilig en legitiem zijn. Helaas zijn er ook websites die zich voordoen als legitieme exchanges, maar eigenlijk oplichters zijn die erop uit zijn om je geld te stelen.

Een voorbeeld van zo’n scam website is Bithumb.mobi.

Bithumb.mobi beweert een crypto exchange te zijn waar je verschillende cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Het lijkt op het eerste gezicht een betrouwbaar platform, maar in werkelijkheid is het een oplichterij. Als je geld stort op Bithumb.mobi, kun je er zeker van zijn dat je je geld kwijt bent en dat je geen toegang hebt tot je investering.

Bithumb

Bithumb is wel een echte Exchange. Daarvoor moet je zijn bij bithumb.com. De website lijkt op die van Bithumb mobi, maar Bithumb Mobie is een scam!

red flag

bithumb

Signalen Bithumb mobi is scam

Er zijn verschillende waarschuwingssignalen die erop wijzen dat Bithumb.mobi niet te vertrouwen is. Ten eerste is er weinig informatie beschikbaar over het bedrijf achter de website. Er is geen informatie over wie de eigenaar is, waar het bedrijf is gevestigd, of welke vergunningen het heeft om als crypto exchange te opereren. Dit gebrek aan transparantie is een groot rood vlag.

Een ander waarschuwingssignaal is de manier waarop Bithumb.mobi omgaat met klantenservice. Als je contact probeert te maken met de klantenservice, krijg je geen antwoord. Dit is een teken dat het platform niet serieus omgaat met klantenservice en dat er iets niet klopt.

Scam website

Wil je een complete lijst van scam websites inzien? Ga daan naar onze lijst die geupdate is, om zo te zien, of de scam partij er bij zit, waar jij door bent opgelicht. 

Meldingen van Bithumb.mobi is een scam: 

Tot slot zijn er tal van meldingen van mensen die opgelicht zijn door Bithumb.mobi. Investeerders die geld hebben gestort op het platform, hebben geen toegang meer tot hun investeringen en kunnen geen contact opnemen met het bedrijf om hun geld terug te krijgen.

Als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare crypto exchange, is het belangrijk om te onderzoeken welke platforms legitiem zijn en welke niet. Bithumb.mobi is een oplichterij die je moet vermijden. Investeer je geld in plaats daarvan in gerenommeerde crypto exchanges die een goede reputatie hebben en een solide trackrecord hebben.

bithumb
Schuiven naar boven