Finst website

Finst, de nieuwe Nederlandse crypto exchange van komende jaren

De nieuwe crypto exchange: Finst, wil de komende jaren, Hét nieuwe crypto handelsplatform worden. Dit zeggen zij zelf en met alle ervaring die zij al hebben vanuit het opzetten van De Giro, lijkt het toch wel te gaan slagen.

Grote voordeel van Finst

De lage transactiekosten zijn het grote voordeel van Finst voor investeerders. Finst heeft een zeer lage transactiekostenstructuur die zorgt voor een minimale kostenpost. De transactiekosten bedragen slechts 0,2% per transactie, waardoor investeerders gemakkelijk kunnen profiteren van de talloze mogelijkheden die de cryptocurrency markt te bieden heeft.

Nu al overtuigd? Direct aanmelden op Finst!

Daarnaast biedt Finst verschillende handelsinstrumenten aan om investeringen te plaatsen. Investeerders hebben de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende cryptocurrency’s zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin. Verder kunnen investeerders ook gebruik maken van verschillende handelsstrategieën, zoals daghandel, swing trading, scalping en position trading.

 

Voorbeeld Finst Platform:

finst handelsplatform

 

Finst heeft ook een gebruiksvriendelijke interface ontwikkeld voor zowel professionele als particuliere handelaren. Deze interface maakt het gemakkelijk om te navigeren door de verschillende functies die Finst te bieden heeft. Investeerders hebben ook de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende technische indicatoren en tools die hen kunnen helpen bij het maken van geïnformeerde investeringsbeslissingen.

Sterke beveiliging bij de Finst broker

Finst biedt ook een aantal handige beveiligingsfuncties om investeringsfondsen te beschermen. Deze beveiligingsfuncties omvatten onder meer twee-factor authenticatie, beveiligde sessies, beveiligde verbindingen en gegevensversleuteling.

De Finst Affiliates

Ook heeft de Finst crypto exchange affiliates aan staan, dit zorgt er voor dat je naar traden, ook kunt verdienen aan het platform, als je andere mensen aan brengt naar het platform. Bijna elke exchange heeft een affiliate programma om zo de groei van het platform te stimuleren. Meld je daarom direct aan op Finst en wordt vervolgens affiliate van de nieuwe crypto broker.

finst affiliates

Gebruiksvriendelijke interface

Al met al biedt Finst een uitstekende oplossing voor investeerders die op zoek zijn naar lage transactiekosten en een gebruiksvriendelijke interface. Dankzij de lage transactiekosten en de vele handelsinstrumenten die Finst te bieden heeft, kunnen investeerders gemakkelijk profiteren van de vele mogelijkheden die de cryptocurrency markt te bieden heeft. Bovendien biedt Finst verschillende beveiligingsfuncties om de investeringsfondsen van investeerders te beschermen. Finst is daarom een uitstekende keuze voor investeerders die op zoek zijn naar lage transactiekosten en betrouwbare beveiliging.

Schuiven naar boven