btc direct

BTC Direct bestaat bijna 10 jaar.

BTC Direct sinds 2014

BTC Direct is een Nederlandse broker die handel in cryptocurrencies en tokens mogelijk maakt. Het bedrijf is in 2014 opgericht en heeft sindsdien een sterk groeiende klantenkring opgebouwd. BTC Direct biedt een breed scala aan financiële diensten, waaronder koop en verkoop van cryptocurrencies, portefeuillebeheer, handel in futures, beleggen in mijnwerkeraandelen en de mogelijkheid om automatisch te handelen.

Het verhaal van BTC Direct is een verhaal van voortdurende verandering en innovatie. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de meest innovatieve brokers op de markt. In 2020 heeft BTC Direct een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd, waaronder de lancering van een nieuwe website, de introductie van een nieuw handelsplatform en de lancering van een aantal nieuwe diensten, waaronder een fondsbeheerdienst.

btc direct

Nieuwe website al in 2020 gelanceerd

De nieuwe website van BTC Direct biedt klanten een overzichtelijke en intuïtieve gebruikerservaring. De website heeft een modern ontwerp en een gebruiksvriendelijke interface. De website bevat ook een aantal nuttige functies, waaronder een portfoliomonitor en een kalender met belangrijke marktgebeurtenissen.

Daarnaast heeft BTC Direct ook een nieuw handelsplatform gelanceerd, waarmee klanten eenvoudig kunnen kopen en verkopen van cryptocurrencies en tokens. Het platform is geoptimaliseerd voor gebruik op desktop, mobiele en tabletapparaten en biedt klanten de mogelijkheid om orders te plaatsen met een druk op de knop. Het platform bevat ook een aantal geavanceerde functies, waaronder een real-time koersgrafiek, een orderboek en een chatfunctie.

Naast de lancering van de nieuwe website en het handelsplatform, heeft BTC Direct ook een aantal nieuwe diensten geïntroduceerd. Deze diensten omvatten een fondsbeheerdienst, die klanten in staat stelt om hun portfolio’s te beheren met behulp van een team van professionele beleggers. Daarnaast biedt BTC Direct ook een automatische trading service, waarmee klanten hun portefeuille kunnen laten beheren door een team van ervaren traders.

10 jaar jubileum btc directNog 1 jaar te gaan

Kortom, BTC Direct heeft een aantal interessante veranderingen doorgevoerd in 2020, waaronder de lancering van een nieuwe website, het nieuwe handelsplatform en een aantal nieuwe diensten. Deze veranderingen zullen ervoor zorgen dat klanten nog meer mogelijkheden krijgen om te handelen in cryptocurrencies en tokens, en dat het bedrijf een nog betere service kan bieden aan zijn klanten. Nog 1 jaar te gaan, tot aan het 10-jarig jubileum van BTC Direct!

Wij wachten met spanning af.

Schuiven naar boven