Crypto Fondsen Vergelijken

Vergelijk alle crypto fondsen in nederland

De meeste crypto fonds bedrijven in Nederland hebben meerdere fondsen waar u uit kunt kiezen. Zo heeft Icoinic 3 verschillende fondsen en Blockchain Traders heeft 2 verschillende fondsen. Hier onder ziet u alle fondsen opgedeeld in twee type fondsen. Op deze manier kunt u snel zien welke fondsen voor u van belang zijn.

Bekijk onze top fondsen

Top 5 Crypto Fondsen

Om het makkelijk te maken, hebben we hier vast de top 5 crypto fondsen op een rijtje gezet. Hierbij is rekening gehouden met de fee die je moet betalen, maar zeker ook met prestaties van de afgelopen jaren.

Icoinic
90%
CARUS AR
80%
Crypo Fondsen NL
75%
AMDAX
70%

De scores

Hoe berekenen wij de score?

Prestaties

Elk fonds heeft zijn prestaties van het afgelopen jaar. 20% down of 250% up. Het kan allemaal in Crypto. Deze crypto fonds prestaties wegen het zwaarst mee. 

De prestaties tellen voor 80% mee aan de score. 

Fee Structure

De fee die iemand moet betalen om het fonds te starten verschillen nog al. Het ene fonds heeft 2% instapkosten en 0% uitstapkosten. De andere heeft geen instapkosten, maar wel veel performance fee. 

De fee structure telt voor 20% mee aan de score. 

Blockchain Helpt in vele opzichten

bekijk hier de voorbeelden

Download hier ons gratis e-book

Het crypto fondsen Ebook bevat alle Nederlandse crypto fondsen met fondseigenschappen. Tevens staat onze visie op elke fonds in het boek, om zo een transparante kijk te krijgen op elk genoemd crypto fonds.

ebook_crypto_fondsen
Schuiven naar boven