Crypto Fondsen Vergelijken

De meeste crypto fonds bedrijven in Nederland hebben meerdere fondsen waar u uit kunt kiezen. Zo heeft Icoinic 3 verschillende fondsen en Blockchain Traders heeft 2 verschillende fondsen. Hier onder ziet alle fondsen opgedeeld in twee type fondsen

  • Boven de € 100.000
  • Onder de € 100.000

Op deze manier kunt u snel zien welke fondsen voor u van belang zijn.

Crypto Fondsen vanaf € 100.000

Crypto Fondsen tot € 100.000

Bekijk de prestaties

Professioneel de crypto fondsen vergelijken kan nu heel snel en makkellijk. De crypto fondsen zijn nog nooit zo snel als vandaag de markt aan het veroveren. Om voor u een goed beeld te krijgen, welke crypto fondsen er nou goed presteren en welke voor u interessant zijn, kunt u hier de vergelijking doen.

12
Wij vergelijken zoveel mogelijk crypto fondsen met elkaar, op dit moment vergelijken wij 12 verschillende crypto fondsen.

Wilt u ook uw crypto fonds hier tussen hebben staan? Meld uw fonds aan.

Aanmelden

Voordelen van Crypto Fondsen Vergelijken

Er zijn vele voordelen om uw crypto fondsen van te voren te vergelijken. Zo kan u zien welk fondsen het meeste rendement heeft gehaald in de afgelopen jaren.

Bij sommige fondsen heeft u erg hoog startkapitaal nodig. Dit kan erg variëren van € 1.000 tot aan € 100.000. Dit is zeker voor bepaalde mensen een overweging om toch voor fonds x in plaats van fonds y te kiezen.